Hejdå!

Hejdå bloggen. Nu tar jag en paus! Orkar inte blogga varje dag hit och dit. Hare bra! Vi får se när jag kommer igång med bloggandet igen! PUSS

Dålig uppdatering, tyvärr.

Förlåt för dålig uppdatering. Har inte haft lust eller ork, egentligen ingen lust att blogga alls? Har funderat ett tag och känner nästan för att lägga ner min blogg. Ingen lust längre att blogga, men vi får väl se. Om ni slänger in några kommentarer vad ni tycker, ska jag lägga ner eller inte?

Igår hände inte mycket alls. Softade bara hemma och så. Idag däremot var det sjuukt kul. Dagen i skolan rullade på som vanligt, och jag var hos tandläkaren idag igen. Hade tandvärk så jag trodde jag skulle dö igår, så jag fick jourtid hos tandläkaren idag. Härligt, för ni är smärtan borta. Men öm är jag! Efter skolan hade jag ju kvarsittning 60 minuter. Men jobbade ingenting utan fick skrattattacker med Jessica hela tiden. Efter skolan följde jag med Nett hem. Kul var det! När vi kom dit så klickade vi in på datorn och kika runt lite där. Sen åt vi mat, och sen så åkte vi faktiskt fyrhjuling. GRYMT KUL! Haha, och jag var kung på att köra. Haha, kul som fan var det iallafall. När vi kom in låg vi och prata en stund. Sen så började vi fixa lite med våra naglar, blev vanligt manikyr, vitt på nageltoppen med en liten stjärna på ett finger på varje hand. Sjukt fint vart det. Sen åkte jag hem runt 7. Förjävla halt det var på vägen och snöstorm så man inte såg vart man körde. Nära att ligga i diket ju! Föresten tycker jag att det är sjukt att snön kommit igen? Nyss var det skinande sol och massa varmt. Men skenet bedrar. Fyfan! Usch för snö, vinter och kallt. Sommar nu tack!

Gjorde nyss en ny header. Och gissa vad? Jag är äntligen nöjd! Haha, det var ju faktiskt något nytt. Har bytt headers lite hit och dit, men nu är jag fan nöjd. Vad tycker ni?


Lek och bus imorgon!

Japp, rubriken stämmar perfekt! Imorgon blir det lek och bus landet med Richard, AL och kanske Gustav och Rasmus! För jävla kul kommer det bli, men upp tidigt, eller runt 9 och fixa. Det är ganska drygt! Men vad som helst för att få umgås med dom allså!

Sitter och driver med Emma på msn, haha, gud vad kul man kan ha. Ingetlivdotcom! Sitter och garvar som fan irl åt något cepe som jag ritat på msn. Lägger upp en bild lite längre ner på inlägget! Ska snart sova så jag orkar upp imorgon. Ni får hare guld alla 700 besökare! Puss




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KLOCKREN

Sjukling här.

Sitter här inlindad i mitt täcke och en kopp te. För härligt det kan vara ibland att vara sjuk, men dock inte just nu. Huvudet dunkar och magen värker. Usch för det. Vädret idag är iaf på topp, eller lite halft blåsigt och mulet kanske det är, men värmen är great. Var nyss i Nora och handlade lite smått. Köpte tacos och liknande till ikv. Då blir det mys framför tvn och glo på Lets dance. Lyssnar oxå på Miss Li - Oh boy. Alldeles för skön låt alltså! Vet inte hur många gånger jag lyssnat om på den. Kan helt enkelt inte sluta lyssna. Ska snart knäppa på tvn och kolla lite vad det är. Ingen större lust att sitta vid datorn. Vi får se om jag bloggar ikv!

http://www.youtube.com/watch?v=wGMnW7FKFvg
<3

Snart helg!

Känns för härligt att det snart är helg. Veckan har gått jätte fort, verkligen. Skoldagen var toppen idag! Lektionerna var för sköna och jag är rätt chockad att den varit så bra. Bad i sista timmen och det var för kul, livräddning med Zarah och kan inte påstå att vi var annat än bäst! Klara först och klara alla testen. Toppen bra. Åkte väl hem med halv 4 bussen som vanligt och hade det underbart trevligt vid matbordet. Älskar denna familj! För klockren.

Har nyss sköljt bort ansiktsmasken, hade en idag oxå. För skönt är det, och det är sjukt hur fin huden blir efter! Imorgon är det fredag, ska fixa lite hårinpackning och liknande då oxå. Ska börja sköta min hy och mitt hår väldigt bra nu. Och om jag slutar bita på naglarna så att dom blir långa så skulle jag få 200 kr av Sten. Föresten har jag redan intalat mig själv att sluta bita, så 200 kr är snart mina! Ska snart fläta mitt hår, och sen blir det tv och sen blir det att sova!

Ansiktsmask är great!

Sitter här med en kopp te. Kollar lite smått på Scrubs oxå. Ska snart fixa lite ansiktsmask och sådant mys. Min hy måste bli felfri igen, som det var förut ju. Inga finnar eller utslag, men börjar komma lite smått! Så det ska bort nu. Sen blir det nog bara plugg resten av kvällen. Både matte och engelska! Usch, det tar verkligen all min kraft. Föresten fick vi veta vår kvarsittning idag, SEX JÄVLA TIMMAR! Men eftersom det har blivit fel så ska jag prata med mina lärare som givit mig det. Hoppas dom tar bort dom! Ska iaf sitta kvar en timme på måndag, usch! Men nu börjar cops så jag ska glo lite tv, sen blir det ansiktsmask och sen plugg!


kort inlägg

Skriver lite snabbt just nu eftersom jag har fullt upp med att kolla andra avenyn. Dagen har rullat på kanon bra idag, föresten fick vi tillbaka våra musik prov idag. 21/37. Ganska bra iaf! :) Ska snart bädda ner mig i sängen och glo tv, så soft nu när jag fått in några kanaler i min tv, eftersom det var något fel förut! Härligt är det. Imorgon är det onsdag, tror jag skulle vara med Jeanette. Inte riktigt säker, men jag gissar på det.

Osminkad och redo för sängen, kanon!

1203788085

Hade nog världens sjukaste dröm inatt. Drömde att jorden skulle gå under om 1203788085 minuter om jag inte kom ihåg hur många minuter, och jag minns dom fortfarande. Lite små läskigt sådär! Och så drömde jag att jag ramlade ner i berg så jag man rycker till och vaknar. Sånna drömmar är för hemska alltså!

Ska snart bädda ner mig i sängen och kolla spårlöst. Måste plugga till SO provet, men har ingen ork. Men man är ju illa tvungen eftersom jag lovat Kina, min lärare att jag ska få minst G. Så pluggandet kommer nog ta resten av kvällen för mig. Imorgon är det tisdag, härlig dag, faktiskt. Tisdagar är bästa dagen ï veckan om inte fredag då. Juste, Feffe bby kanske ska sova här på fredag, jag är lite lagom happy för vi ska ha det så sjukt kul eftersom jag inte har så kul med någon som jag har med henne! Men nu måste jag gå till tv annars missar jag halva programmet, och iallafall vad som är spårlöst. Blir kanske något inlägg imorgon, om jag har tid eller så.

Måndag-

Trött som sjutton på den förbannade jävla snön. Vart har våren tagit vägen? Vill ha det nu, direkt. Snön ligger fortfarande kvar men solen skiner lite halft, det är fel. Snön ska bort och värmen ska komma. Nu är jag riktigt desperat efter sommar att jag har glädjeskutt. Igår pratade jag och Malva om alla våra härliga minnen vi har haft, speciellt dom under sommaren och det var lite sorligt att prata om, eftersom allt nästan var perfekt då. Men nu är allt lite sisådär, men jag måste verkligen ta tag i mig och rycka upp mig till den jag var förut. Sommaren kanske gör mig lite starkare, så sommaren, kom nu!

Skoldagen rullade på idag. Solen lös lite på kanten idag, men inte mycket. Om det kanske var ljusare ute så skulle man kanske ha mer ork osv i skolan? Kemin var rolig idag, som aldrig förr typ. Jag, Hampus och Jennifer är ju kungar på att exprimentera förutom att det går lite snett då och då. Det vet både jag och Jennifer mycket mycket väl. Efter skolan umgicks jag med Malva någon timme, eller kanske runt 50 minuter. Sen fick jag springa ner till bussen som jag höll på att missa eftersom jag inte höll koll på klockan. Kom hem vid tjugo över 4 och då stod maten klar på bordet. Efter maten la jag mig i sängen och kollade efter något roligt program på tv, men nej, inte va det något bra iallafall så jag startade datorn fast jag nästan lovat mig själv att inte sitta här idag, men det går inte. Men måste ändå snart lämna datorn, måste plugga till SO provet imorgon och det tar livet av mig. Förstår ingenting, hur jobbigt är inte det?



Ny header (y)

Ny header nu då. Inte helt nöjd, men jag tycker den duger tills jag orkar fixa en bättre!

Vad tycker ni? :)


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Helgen har varit kanon och jag älskar min pappa. Och gissa vad? Fick en ny mobil! Gissa om jag var glad då, en sony ericsson w302! Oh, ily pappa. Ska kort försöka sammanfatta helgen lite. Orkar inte skriva allt i minsa detalj.

Fredag; Buss till örebro där pappa hämtade mig och vi åkte till netonet och köpte mig en telefon. Sen köpte han en stereo och sen hem och fixa lite med den. Sen kom en pappas kompis då la jag mig i sovrummet och kollade Beck. Sen kollade vi tv en stund, sen la vi oss vid 11.

Lördag; Vaknade halv 8. Jag var död! Helt och hållet. Sen åt vi frukost lite senare och så. Sen vid 10 så åkte vi till Västerås och träffade världens bästa farmor, ''farfar'' Kalle och min farbror Peter. Mys på mc donalds oxå. Sen åkte vi till farmor en stund sen hem igen. Då la vi oss och kolla skräckfilm men pappa somnade så jag kollade själv. Sen i slutet vaknade han, då var kl kanske 8 så då var vi tvunga att åka och handla hundmat. Sen släppte vi hundarna sen när vi kom hem så la vi oss i soffan och kollade nån tecknad ''skräck'' film. Skit rolig! Sen somnade vi vid 12.

Söndag; Vaknade halv 9. Tidigt det oxå. Sen så åt vi frukost sen dammsög jag pappas lägenhet sen så kolla jag tv och så vidare. Sen åkte vi till nora och han dammsög bilen, sen till Lågpris och köpte lite smått som han skulle ha till lägenheten sen hem hit. Och eftersom Marie-Louise fyller år idag, så fick vi tårta när vi kom hem eftersom Simon och Lollo sover här inatt. Snart ska nog Lollo koppla in en boxer på mitt rum så jag har kanaler här! Yes!

Nu ska jag försöka starta photoshop och pilla lite på en ny header. Trött på denna, haha. Byter rätt ofta, men tröttnar ganska fort. Vi får se om den kommer upp senare ikv om jag hinner.

mediateket

Sitter i mediateket med Julia nu. SO 80 minuter och det tar dö på mig. Men ändå så är det ju en ganska soft lektion i och med att vi får sitta här! Vi jobbar just nu med Egypten, mumier och pyramiderna och liknande. Blev precis klar så jag tänkte att jag kunde skriva lite kort. Bloggade inte igår, hade fullt upp med fysik pluggande och packning oså. Åker till pappa nu i helgen. Ska bli mys för har inte varit i hans nya lägenhet i Kumla. Efter skolan idag blir det fika en stund med Emma och Elvira tror jag! Sen sätter jag mig på bussen till Örebro. Inget bloggande på hela helgen, men ni överlever nog! Vill ha massa kommentarer när jag kommer tillbaka på söndag så sätt i gång! Ha en bra helg alla!

Vad ska alla göra i helgen?

Dålig uppdatering

Uppdatera inte igår. Hade inte ork eller tid, eftersom jag var tvungen att plugga. Satt med pluggandet hela jävla kvällen, men när man kommer till skolan idag var läxan till imorgon. Sug! Men nu ska jag skriva lite kort sen ska jag fortsätta med pluggandet. Det tar verkligen kol på mig. Igår var skolan ganska soft, musik prov oxå. Gick ganska bra tror jag! Och idag, hade vi då biologi men fick inte tillbaka omprovet. Nästan säker på att jag får göra omprov igen. Drygt! Menmen .. Imorgon stannar jag nog hemma föresten, mår verkligen kasst. Huvudvärk, mensvärk och illamående. Vi får väl se hur det blir. I helgen ska jag till pappa så inget bloggande på hela helgen alltså! Men ni överlever hoppas jag. Men nu måste jag slita mig härifrån. Böckerna väntar på mig, måste sätta igång med pluggandet.. *Suck*

Jag är med i veckans blogg. Kolla in här ;)


BESVIKELSE

Jag är väldigt besviken på er som läser bloggen. Jag har runt 3 - 500 besökare varenda dag men max en kommentar till varje inlägg? Varför? Om jag inte får kommentarer eller liknande, så lägger jag nog snart ner min blogg. Känns inte lönt att ha en blogg med massa besökare men inga kommentarer! Så om ni vill att jag ska ha kvar min blogg så får ni faktiskt fortsätta kommentera! Isf är ni guld.

Marieberg!

Idag vaknade jag sjukt tidigt, egentligen ville jag inte gå upp, men eftersom vi skulle handla kläder till mig, så gick det ändå ganska fort att komma upp. Vi kom till marieberg vid fem i 10 så alla affärer var inte öppna, men sen öppnade dom. Hittade faktiskt bara jeansleggings idag, lite besviken. Juste, köpte faktiskt skor oxå. Vita skor, sånna jag alltid velat ha. Sen åkte vi hem vid .. Vet inte riktigt vad klockan var! Men vi kom hem ungefär halv 3. Sen har jag faktiskt bara softat! Underbar dag idag, vädret är på topp och jag oxå, där emellan. Snart ska jag ut med min bror, Chrille och Pang och ha snöbollskrig! Egentligen hatar jag snö och att ha snöbollskrig, men kan bli rätt kul och jag har hellre det än att sitta här och dö. Men nu ropar dom på mig att vi ska ut. Skriver kanske ikv.


MINA NU! <3

?

Du får tro vad du vill egentligen, och det jag säger nu kanske inte har någon mening alls. Men du ska veta att du verkligen inte är nån reserv! Helvete heller, du är en av dom bästa jag vet, för jag har känt dig sjukt länge och jag skiter inte i folk bara sådär. Men det som sårar mig är att du tror så om mig, att du tror jag är en sån människa fast jag inte är det. Du får tro vad du vill, men jag vet ju vad som är sant och det som är sant är att du inte är en så kallad ''reserv'' ! Jag älskar dig, och det vet både du och jag mycket väl. Och vi glider isär från varandra, det håller jag med om. Men du borde veta vid det här laget att jag verkligen inte tar dig som en jävla reserv. Du och jag kommer fan alltid vara bästa vänner, spelar faktiskt ingen roll vad som händer. Du kommer iallafall ALLTID vara min bästa vän, alltid. Du är en av dom bästaste vännerna jag känt längst och jag delar alla dom bästa minnena med dig, för vi har vart med om såååå mycket. Vill verkligen inte att du ska tro att du bara är ett andra hands val, för det är det sista du är för mig. Inte meningen att behandla dig på ett annat sätt, men ibland blir det så fast jag inte vill! Men du ska veta att jag älskar dig, som en bästa vän. Du är bäst-


16.12

Sitter här och har ont i magen just nu. Har precis smällt i mig en hel jävla kebab rulle! Åh, helvete vad jag äter nu för tiden. Bara massa fett, ojoj. Hur ska det här gå? Gårdagen var ju inte annat än dålig! Hemskt dryg och tråkig. Bästa på kvällen var nog när Lovisa, Sandra och Anna dansade. Allt det andra kan ju bara ta sig! Värdelöst, hade hoppats på bättre men nepp. Hade iaf kul sista timmen med Emina! Bara för att hon är klanten nr 1 och tappar bort sin mobil. Men till slut hittade vi den, UTE! Haha, som hon sa; Tur att den är ny och glänser så att man ser den! Haha, jag älskar dig Emina.

Nu har jag lyssnat om på Halo flera gånger, kan verkligen inte sluta lyssna! Helt underbar låt. Föresten så har jag vart jätte duktig och spara massa pengar, eller inte dirre massa. Men runt 200 och det är rekord för mig. Jag är inte direkt en såndär sparsam person, eller jag kan spara, men max till kanske 90 kr? Nu ska jag snart dra mig härifrån och kolla film. Lånade Freaky Friday av Marie-Louise och Simon, så ska mysa ner mig i sängen och kika på film. Försten snöar det uta helvete här, sjukt mycket och mycker stora snöflingor. Usch för det! Vill ha vår och sommar!

Imorgon blir det kanske Marieberg. Mest av allt, ska jag köpa jeansleggings! Desperat, eftersom mina är alldeles förstora så jag kan inte använda dom! Tråkigt är det. Sen ska jag nog köpa smink oxå, plus tröjor. Kanske annat om jag hittar något fint. Men nu ska jag kila! 

LÖRDAG!

Det första jag tänkte när jag vaknade var vårkänsla! Okej, snön är kvar och det är fortfarande minusgrader men solen är uppe mer än vanligt. Åh jag bara längtar till våren och mest av allt, sommaren..

Nu sitter jag här med ett halvt sminkat anstikte. Lite foundation och lite mascara! Ska snart göra mig klar, men tänkte skriva lite kort om vad som kommer hända idag. Först åker jag då till stan, antagligen en stund till Marie-Louise. Sen traskar jag vidare till Feffe, antagelin Malva och Carolina också. Sen blire fix och mys, sen blire KULTURNATTEN! Taggad som fan och jag kan inte vänta. Känner mig på toppen humör idag också, då kanske mina kompisar blir lite glada också, för när jag inte är på humör, då är jag ett riktigt pms-barn! Men nu ska jag springa till spegeln och fortsätta sminka mig. Håret fixar Feffe på mig senare! Hare. <3

 
Världens sötaste Feffe i sitt nya hår! <3


Sommar känslor!

Ligger här nerbäddad i sängen med datorn i knät och lyssnar på musik. Den musik som spelades mest i våra högtalare i somras, saknar sommaren som fan! Sommaren 2008 var verkligen bäst. Hade en jävla bra sommar och träffade massa trevligt folk. Varför kan man inte bara spola tillbaka tiden? Skulle verkligen inte vara fel eftersom jag hatar hur mitt liv ser ut just nu och i somras var mitt liv rätt bra! Visst, kanske inte perfekt men rätt bra! Vissa veckor var helt värdelösa osv, men det mesta var fan bäst! Underbart med Sara i skara sommarland oxå. Saknar oss som fan! Känner hur mina ögon börjar bli lite tårfyllda nu, när man tänker på allt som hänt. Vill verkligen ha tebax den tiden! Åh, fan. Får lixom ont i magen för att jag saknar det så mycket, nu måste jag verkligen tänka på annat annars kommer det sitta kvar hela natten! Nu känner jag hur tårarna rinner ner för kinden. HELVETE! Mest saknar jag nog när jag och Sara umgicks massor med Calle Lukas Robin Richard Wille Alex + massa mera. Det var verkligen det bästa på sommaren, mådde alltid bra då. Alltid glad osv. Åh, ge mig tillbaka!


Blev inget lets dance ikv. Orkade inte gå iväg till tvn så jag stannade kvar här. Ist ska jag nog snart kolla lite gossip girl sen blire nog sängen för mig. Sitter och häller i mig min TREJDE kopp te. Kan inte sluta dricka det. Vanilj te med choklad/honung. *mums*. Det borde ni verkligen testa, för jag har fått för mig att det är nyttigare än socker. Vadå dum? Haha.


puss


JA tack!



Skulle verkligen INTE skada just nu. Är kär i allt på bilden och hoppas det finns någon generös människa där ute som vill ge mig lite pengar till att köpa detta! :) Nu ska jag dra mig härifrån och smörja i mitt ansikte med någon olja så att mitt ansikte blir lent och fint, ska föresten oxå ta och måla min naglar oxå. Dom börjar faktiskt bli lite läängre än vad dom var!

Någon som vet något som är bra för ansiktet? Isf, släng in en kommentar vad produkten eller liknande heter! ;)

Chill-fredag.

Så sjukt undebart med helg alltså. Taggad som fan för imorgon också! Kulturnatten i Nora! Härligt, kvällen lär spenderas med Carolina, Jennifer och Emma. Säääkert massa flera. Är verkligen supertaggad! Sover över hos Marie-Louise efter också. Veckan har rullat riktigt snabbt faktiskt, känns som att det var i förr igår. Haha, det är soft. Skolan var faktiskt någolunda bra idag, det är rätt bra att jag börjar gilla fredagar eftersom det inte direkt är den bästa dagen i veckan. Det är faktiskt tisdag! Ikv blir det let's dance. Sen ska Carolina ringa ikv också om hon kommer ihåg det eftersom hon ska på fest! Just nu sitter jag här med en kopp te och en liten godispåse bredvid mig. Lyssnar också på Celine Dion - Treat her lika a lady! Riktigt bra faktiskt. Ska sitta här ett tag nu, sen blire lets dance och sen sängen för mig tror jag. Vi får se om jag skriver något senare, inte säkert att jag har tid. Fördriver tiden lite granna just nu. Men nu ska jag läsa bloggar och kanske pilla lite på min blogg!

http://www.youtube.com/watch?v=sNZBhLizq9c
Celine Dion <3

Teknik!

Sitter i teknik salen nu med Hampus + många andra. Dom älskar min blogg! Haha, ska försöka komma på något att göra på tekniken med Hampus, + Jennifer oxå, men hon är inte här idag. Inte Zana eller Malva heller. Dissare! Men nu ska jag försöka hitta på något att göra. Blir nog något inlägg ikv. PUSS

ny header!

Satt och hade tråkigt så jag fixade ihop en liten header som jag vart ganska nöjd med. Inte helt perfekt kanske, men den vart rätt bra!
 
Vad tycker ni?


torsdag'-

Åh, ingen bra dag idag. Skolan var sämst som vanligt och allt var något drygt. Hade föresten biologi omprov imorse som jag glömt att plugga till, lyckat Amanda! Sjukt besviken på mig själv alltså. Aja, sista timmarna var ganska softa iallafall. Hade ju bad i skolan, men eftersom jag är sjuk så slapp jag bada. Ist satt jag och flumma med Andrea och Richard. Vi testade våra skåpnycklar i typ massa skåp, eftersom min nyckel och deras går till ett till skåp på skolan. Men vi hittade inte dom! Sen drog Richard då var jag med Malva och Andrea en stund, sen kom bussen vid halv 4. Prata i telefon med Carro nästan hela hemvägen så det gick rätt fort att åka hem idag. När jag kom hem stod det pannkakor för fulla muggar på bordet, och jag vart överlycklig eftersom jag varit sugen på det nästan hela dagen. Åt kanske 5 - 6 st, har blivit riktigt mull på sistonde, det måste jag sluta med!

Nu sitter jag på mitt rum i sängen och funderar. Vill möblera om här inne, men vet fan inte hur. Har lust att byta plats på sängen och skrivbordet, men det går nog inte eftersom tv blir riktad åt fel hål, osv. Men får försöka fundera lite på det faktiskt. Nu ska jag snart läsa lite bloggar och lyssna på lady gaga, sen blir det duschen och film för mig. Föresten är ni SÄMST på att kommentera. Fy på er! Haha.

!

Jag har föresten varit riktigt duktig och städat mitt rum idag


FÖRE


EFTER


Haha, jag är duktig oså!

Dålig uppdatering, jag vet.

Förlåt att jag knappt uppdaterar längre! Jag försöker hinna med det, men så sjukt mycket med skolan och i o med att jag kommer hem runt fem varje dag, så är det bara plugg som verkligen behövs då! Egentligen har jag inte tid att blogga nu heller men får skriva lite kort! Dagen har vart kanon idag faktiskt, mys på hemkunskapen för jag och Jennifer är kungar i köket alltså. Efter skolan träffade jag Malva några minuter sen drog jag ner till Marie-Louise. Sen efter nån timme gick och träffade Feffe och Carro, och Feffe klippte sig och blev gryyymt söt! Verkligen jätte söt. Sen drog vi hem till Feffe sen skulle dom tjocka sig på 47an så jag hängde på dit. Dom mullade i sig varsin kebabrulle och jag kände för att spy då. Otroligt ont i magen har jag haft idag, verkligen JÄTTE ont. Har ätit för mycket gott osv, idag har jag ätit massor faktiskt. Först kakorna vi gjorde på hemkunskapen, sen en snickers + cola, sen åt lite av Carros kebabrulle och nu sitter jag här och trycker i mig godis + fanta! Herregud alltså, jag kommer bli fet! Föresten har jag omprov imorgon, + spanska, matte OCH engelska läxa till imorgon och eftersom jag är så osmart glömmer jag böckerna i skåpet! Hurra. Blir att plugga massor på b-tiden imorgon alltså. Usch, känner verkligen inte att gå till skolan imorgon, torsdagar är värst alltså!

Hur har eran dag varit idag? :)


Föresten kollade jag min statistik nyss, och HERREGUD vad besökare. Runt 240 eller så, tack så jätte mycket alla. Skulle defenitivt inte skada men några kommentarer heller! Åh, ni är för underbara alltså.


PUSS PÅ ER ALLTSÅ! <3




21.22

Ojojoj, statistiken visar att besökarna stigit redan över 120 besökare och sist jag kolla var det runt 60! Åh, det är underbart. Men nu blire faktiskt sängen för mig. Annars är jag död imorgon, ni får hare guld alla.

Godnatt


-

Registrera dig här och få fler besökare;

http://nudge.se/nudgeitupp/index.php?action=signup&ref=awikstrom


Tisdag!

Inget bloggande igår. Dagen spenderades med Jeanette. Först plugget sen buss hem till hennes kusin Mikael. Skapligt kul vi hade där! Skratta så man fick ont allså. Sen åkte vi buss ner till stan och tjocka i oss en pizza, var suveränt gott! Sen blev det Gårn. Helt dött där nu för tiden, tur att man inte hänger där lika mycket längre. Sen åkte vi hem vid 8. Då åt jag en macka och sen startade jag datorn! Sen somnade jag vid 10 och vaknade kl 12 av att massa personer smsa mig. Då somnade jag inte fören vid 2! Var helt slut på morgonen och har varit det hela dagen oxå. Åkte buss hem vid halv 4 efter skolan. Skolan var rätt soft idag, för en gångs skull! Spanskan var ganska kul oxå, jag är riktigt chockad. Sen hade vi inställd engelska och det var chill. Hade det trevligt med Kajsa då oxå, vi sprang upp till Filmhuset och köpte choklad. Sjukt mull jag är nu för tiden! Måste börja tänka på min figur. Nu har jag ångest oxå, för att jag ätit så mycket senaste tiden. Föresten har jag åkt på värsta förkylningen! Min hals är död, känns som att jag hostar blod och jag kan inte prata heller. Hes som fan! Alla mobbar mig här hemma för det låter som att jag är i målbrottet! Haha, nu ska jag snart dra mig härifrån och ge mitt internet till min kära bror för idag känner jag mig riktigt generös- Bloggar imorgon om jag orkar! Ha det galant.


Helgen leder mot sitt slut

Sitter hemma hos Lollo och Simon. Sover här inatt! Idag vart det örebro, vi skulle till IKEA men bilen slutade funktionera typ, så vi fick köra försiktigt. Vi stannade vid COOP efter vägen ist. När vi kom hem käkade vi hamburgare, sen blev det att åka hit. Jag och Lollo har nyss kollat på high school muscial 3 och den var verkligen inte så bra som förväntat. Men nu ska vi käka Thaimat och kolla på Beck! Bloggar kanske imorgon efter skolan. Puss

<3

RSS 2.0