people are all the same

stämmer så jääävla bra ..


hemåt imorgon!

yes, som rubriken säger åker jag hem imorgon! hem till lilla nora.. ska bli skönt. blir ju helt galen här i storstaden. skulle aldrig orka bo såhär!!! har kollat lite på Guds tre flickor eller vafan det heter, det där som går på ettan. asbra ju! hahaha, rätt sjukt men underhållande. har även kollat på riverside! och andra avenyn. man hinner med mycket när man har tråkigt?! nu ska jag lyssna på lady gaga, prata med folk och sådär.. btw jag med mitt dåliga självförtroende har fått massa komplimanger idag, EGOKICKAR! hihihih

01.32

nu ska jag faktiskt sova!
godnatt

en svullen arm & läpp

min arm är fortfarande svullen och öm efter den där förbannade sprutan.. vafan skulle den in i armen och göra? och nålen genom läppen, det var väl inget.. men att det ska göra så ont just nu och att den är 3 meter bred pågrund av svullnaden gör det inte bättre! nej fyfan.. ska nog kyla ner min läpp lite, kan bli skönt sen lägga mig i sängen i det ensamma och kalla rummet och läsa en OKEJ tidning. dricka cola ska jag oxå göra .. fast ska inte gå och lägga mig ännu för min kära vän jannick loggade precis in på msn så hoppas han är social! saknar honom väldigt mycket..

tidsfördriv

Druckit alkohol? - japp
Rökt? - Japp
Snusat?- nepp
Varit full?- aop
Rökt vattenpipa?- nej
Däckat?- hah nej
Blivit påkommen?- me vadå?
Kysst en främling?- japp
Fått ett sugmärke?- haha mmm
Gjort ett sugmärke?- aop
Har haft oskyddat sex?- japp
Har strulat med fler än en person under 24 timmar?- aa
Kysst en kille i klassen?- nepp
Gjort något dumt?- ja, många ggr
Gjort något som du ångrar?- jaaaa!
Strulat med ditt ex?- yes
Sagt nej till sex?- ja
Fixat dig i timmar?- ja
Gråtit inför mer än 10 personer?- ja
Smygit ut?- nej jag får gå ut ju
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? mm
Sovit brevid någon av samma kön?- aa
Sovit brevid någon av motsatt kön?- hahaha nej sånt tööörs jag inte .. JO MEN KLARRE
Lekt med någons känslor?- haha jaa ..
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som hellst för den?- aop
Gråtit dig till sömns? - ja nån gång
Gråtit framför någon du älskar?- ohja
Har haft sex ute i skogen?- haha nej
Kysst en tjej?- haahha JA
Vaknat av att du gråter?- aa
Skrikit ord som hora och slampa till någon - aa fyfan
Mått bättre eller sämre av alkohol?- ahaha båda
Slagit någon på skoj?- aa
Blivit slagen på skoj?- jarå
Lärt känna över 10 stycken nya människor?- JA :DDDD
Gått bakom ryggen på någon?- ja tyvärr
på sol semester?- nej
Badat i havet?- japp
Har haft snöbollskrig?- aa
Sett en hel fotbollsmatch?- aa
Inte sovit på en hel natt?- japp
Varit på sjukhuset?- ja
Sovit i över 12 timmar?- aop
Sett en film mer än 10 ggr?- jaaaaa
Tagit någon på röven?- haha ja klart
Lärt känna någon via internet? yes
Velat dö?- ja typ
Fått ett IG?- haha mmmm
Åkt buss i över 10 timmar- nepp
Varit ute en hel natt - ja
Blivit tagen av polisen - nej
Svikit en vän - japp tyvärr

vill hem .. NUNUNU!

vill hem, vill inte vara här.. visst, det är ju riktigt trevligt oså där men jag vill hem till mina vänner! saknar dom massor, även fast jag bara vart här sen igår. ska vara här ända till söndag, kommer inte palla allså! vill hem, NUNUNU! jag får panik här ..

back in södertälje

nu är vi tillbaka i södertälje. eller ja, har vart här i några timmar men aja! har inte hunnit med så mycket idag, bara McDonalds käk och piercing i läppen. ohja! nu är det fan gjort och jag är nöjd ! ingen shopping idag .. besviken, japp. men jag mamma och sebastian drar in till centrum imorgon och så får jag småshoppa lite! ska bli kalas.. nu ska jag gå och skölja munnen med någon äcklig sak vi köpte åt piercingen.

mot stan

nu är jag klar för att dra ner på stan. först på schemat står piercing, jag är nervös men det ska nog gå.. fortf beslutsångest för om jag ska ta över eller underläppen! men självklart får ni se resultatet sen. nu ska jag sätta på mig mina söta uggs och min sköna vinter jacka sen åker vi ner mot stan! ska bli askalas. puss

i sthlm

sitter just nu i sthlm. mamma och sebastian har redan gått och lagt sig så jag sitter här och har grymt tråkigt! vill hem redan nu.. menmen! imorgon blir det in till stan, piercing och shoppning! ohjaaa, ska bli great. vi har ju fullt upp hela dagen ju! ska bli superbra. ska nog snart gå och lägga mig, för vi åker ju faktiskt in på förmiddagen! :) askalas!!!1!1! jag är taggad, riktigt taggad.

nu jääävlar

nu är det dags att traska ner för backen till skolan och ta svinis-sprutan.. världens bästa klass 8A är ju först så vi kommer få gå baklänges först! haahah, hejdå life

s m å b a r n



älskar dig hjärtat


tears in heaven

förlåt för min absolut sääämsta uppdatering. haft bloggtorka osådär, men ska försöka blogga mera. sitter hos malva just nu, sover här inatt.. färgade nyss hennes hår, hoppas det blir bra nu! sen är det dags att sova, för imorgon är det skola. föresten är det så dags att ta svinissprutan! snacka om att jag är rädd. är ju skapligt rädd för nålar överhuvudtaget så ja .. vi får se hur det slutar. kanske slutar med att jag går baklänges?!
haha puss

dags att sova

funderar faktiskt på att gå och lägga mig. ska först kolla lite gamla avsnitt från paradise hotel danmark för jag känner mig sjukt sugen på att se det. sen blire faktiskt läggdags! skola imorgon och jag ska fan i mig inte försova mig som alltid.. nej, imorgon ska jag upp halv 7! nu äre sängen som gäller. ha det bra, sötnosar!
godnatt

im gonna hit the city

nu är jag hemma från oliver. var där med malva och dampa lagom! har inte skrattat så mycket på längeeee. sen kom per oxå, supertrevligt! sen körde han hem oss. så nu är jag hemma och har nyss pratat lite med mamma. blir sthlm till helgen, vill egentligen inte men jag följer med för att jag ska få pierca läppen då! hihi, sjukt taggad är jag. ska bli skapligt niiice! fast är lite rädd.. menmen!

nu ska jag hoppa in i duschen för imorgon är det skola. suuug på det! men aja, inte vart i skolan sen i måndags så ska bli rätt kul att träffa alla saknade. efter skolan ska jag förbi jannick, var sjukt jävla länge sen man träffa han tkr jag.

pUsSsS

im gonna hit the city

nu är jag hemma från oliver. var där med malva och dampa lagom! har inte skrattat så mycket på längeeee. sen kom per oxå, supertrevligt! sen körde han hem oss. så nu är jag hemma och har nyss pratat lite med mamma. blir sthlm till helgen, vill egentligen inte men jag följer med för att jag ska få pierca läppen då! hihi, sjukt taggad är jag. ska bli skapligt niiice! fast är lite rädd.. menmen!

nu ska jag hoppa in i duschen för imorgon är det skola. suuug på det! men aja, inte vart i skolan sen i måndags så ska bli rätt kul att träffa alla saknade. efter skolan ska jag förbi jannick, var sjukt jävla länge sen man träffa han tkr jag.

pUsSsS

HEMMA NU!

nu jävlar är jag hemma efter en sjukt jävla rolig kväll. har glidit runt med bra folk i stort sett hela kvällen ! först var det gårn, segt som fan. sen gick vi till statoil där hagberg var i sin bil med carro och klas ensam. sen åkte vi med dom, först till lindesberg, sen till öre och in på max och köpa pommes. sjukt gott! och sen åkte vi runt lite överallt, feeett najs! sen in mot nora igen, runt lite överallt och sen helt plötsligt var klockan halv 3. har skrattat så jag dött idag, verkligen ! nu ligger jag i sängen med feffe och dricker julmust. har verkligen hunnit med massoooooor idag.
tack för ikv feffe annica tone klas hagberg och carro!


GODNATT

TiK ToK

nu blir det fix för fulla muggar. malva är hemma om kanske en och en halv timme. åh så jag har längtat! jag och feffe ska hem till henne och träffa henne för känns som evigheter sen. har ju inte träffat henne sen i måndags!! sen blir det säkert gårn, suger där, men man har inget annat att hitt på!


denna låt dunkar i replay just nu

<3

det handlar inte om att lyckas, utan att resa sig upp när man faller.

lördag

hemma nu. sov ju hos oliver inatt.. träffade hans nya hund, SJUKT SÖT! lilla billie. sen var johan snäll och hämta mig och körde hem mig. riktigt gulligt! nu ska jag snart duscha sen ska jag med mamma till ICA eftersom hon ska fylla på min mobil.  har fan inte haft pengar på luren på sjuukt jävla länge så nu fan är jag glad.
efter ICA ska jag nog börja fixa mig. ingen aning om vad som händer ikv men blir nog gårn eller så i guess, rätt drygt men finns verkligen inget annat att hitta på. nu ska jag hoppa in i duschen!

godnatt

godnatt för mig.. eller aa, kanske inte godnatt för jag tror jag ska hem till oliver och sova där inatt. så vi höörs nog imorgon! puss

jag har tråkigt

kom precis hem. var ner på gårn och träffa lite folk för det kändes som evigheter sen. var riktigt trevligt oså. nu har jag ingenting att hitta på, tänkte ringa carro och fråga vad hon har för sig men kom på att sötan var sjuk.. menmen! ska nog kolla film med mamma isf, mulla godis och dricka julmust... det är dags för fredagsmys!

nästan frisk

ja, precis. näästan frisk! fortfarande ont i huvudet och halsen, men om jag tar en alvedon och knarkar lite halstabletter så blire nog ännu bättre. fast blir nog bara att vara hemma och chilla idag ändå, får se vad som händer senare ikv, vet inte riktigt om jag orkar hitta på något, men vi får se vad kvällen har att bjuda på.
tänkte gå och lägga mig i någon timme och få sova lite. har sovit jäääävligt dåligt under veckan pågrund av att jag vart sjuk och det känner jag verkligen i hela kroppen. helt svag och allt, så jag ska försöka få lite sömn nu..

dont stop, make it pop


just a boy, just a ordinary boy

ligger i sängen med täcke och datorn i knät! riktigt mysigt. ska snart kila ut i köket och göra lite te oxå. te är det bästa som finns! sen ska jag faktiskt kolla film. måste vila upp mig till helgen för känner inte för att ligga hemma hela helgen ju! föresten saknar jag jannick otroligt mycket.. måste bli frisk så jag kan få träffa honom! :)

tidsfördriv

SEX/KÄRLEK


1. är du singel ? - japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - japp
4. När hade du sex senast? - ett tasen
5. Har du kört oskyddat nån gång? - japp
6. Haft sex med någon du ångrar? - hahah mmmm
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - japp
9. Har du hållit på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - haha ja
10. Haft sex på fyllan? - nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - har ja nog
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det?
- ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? - ja
14. Somnat gråtande pga. kärleken? - japp
15. Varit på en blind date? - haha ne
16. Varit otrogen? - nej
17. Ångrade du dig? -
18. Om du är upptagen , hur långt är då erat förhållande hittills? -
19. Har du någonsin varit kär? - aaaaa
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - a

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?
- japp
2. Är du ofta med dina vänner? - ja typ varje dag
3. Vad brukar ni hitta på? - allt möjligt
4. Bästa minnet med nån vän? - tyyp danmark med malva
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - jannick per oliver malva feffe carro mfl.
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - selvkkklart
7. Har du hatat din bästa vän? - haha aa
8. Litar du på din bästa vän? - jaa
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - mmm
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - aa
12. Vart bor din bästa vän? - nora
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra?
- haha aa, händer väl
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång? - aa
15. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? - aa
16. Ljuger du för dina vänner ofta? - nejdå
17. Vilken kompis var du senast med? - tyyp feffe
18. Har du många kompisar i din klass? - jadå
19. Vilka/vem är du mest med i din klass på skolan? - kajsa julia jeanette tavga
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? - ellinor och malva

SENASTE


1. Du pussade? - typ kevin
2. Sov med dig i samma säng? - hm, minns inte. olivia tror jag
3. Du delade ett riktigt skratt med? - hahah världens bästa jannick !
4. Du gick på bio med? - hummm
5. Du höll i handen? - venne
6. Du gick på stan med? - feffsi
7. Delade en pizza med dig? - dunno
8. Du ringde? - mami
9. Skickade ett sms till dig? - malva
10. Du kramade? - MAMMA
11. Gjorde dig lite besviken? - -
12. Gjorde dig mycket besviken? - -
13. Du skrev med på msn? - oliveeer
14. Du snackade skit om? - ahahah
15. Du åkte bil med? - typ per tror jag
16. Gav dig en komplimang? - jaduu
17. Du kollade på film med? - feffe
18. Du åt med på restaurang? - venne
19. Betalade något åt dig? - ahah carina
20. Grät inför dig? - hm

BOENDE


1. Bor dina föräldrar tillsammans? - ne
2. Om inte vem bor du mest hos? - mamma
3. Har du eget rum? - ja
4. Egen dator? - ja
5. Egen tv? - Ja
6. DVD? - Ja
7. Boxer? - nej
8. Internet? - ja
9. Vilka färger har du i ditt rum? - brunt och beers
10. Har du stor golvyta? - inte så
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? - haha ja men de blir trångt
12. Är köket stort? - njeee
13. Ismaskin? - nepp
14. Micro? - aa
15. Glass i frysen just nu? - ja
16. Fler än ett badrum? - två
17. Badkar eller dusch? - badkar
18. Tvättstuga? - nej
19. Balkong? - Jaaa
20. Bra grannar? - naaeee

SEX/KÄRLEK


1. är du singel ? - jo
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa !
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja
4. När hade du sex senast? - nu
5. Har du kört oskyddat nån gång? - nej:D
6. Haft sex med någon du ångrar? - nej :D
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - neeeeeeej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja ;@
9. Har du hållit på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - vem har inteeee
10. Haft sex på fyllan? - näjjjjj
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - har ja nog
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det?
- jaa,.
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? - ja:')
14. Somnat gråtande pga. kärleken? - mjaa
15. Varit på en blind date? - nj
16. Varit otrogen? - njee:P
17. Ångrade du dig? -
18. Om du är upptagen , hur långt är då erat förhållande hittills? -  baaajs
19. Har du någonsin varit kär? - ssssomfan
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - a

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?
- många
2. Är du ofta med dina vänner? - arå
3. Vad brukar ni hitta på? - mkt :D
4. Bästa minnet med nån vän? - somras med amanda o emma :D
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - amanda wirström emma henrysson julia nygård zana sahitiiii :D
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - selvkkklart
7. Har du hatat din bästa vän? - haha aa
8. Litar du på din bästa vän? - jaaaaaaa PP :D
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - :JA:(..
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - ja;/ .
12. Vart bor din bästa vän? - noora
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra?
- aa ibland så:P
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång?
- ja
15. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? - jaa
16. Ljuger du för dina vänner ofta? - neshh :D
17. Vilken kompis var du senast med? - wirrann:DD
18. Har du många kompisar i din klass? - jarå
19. Vilka/vem är du mest med i din klass på skolan? - angelica
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? - angelica, :)
SENASTE

1. Du fick en puss av? - vet inte :s 
2. Sov med dig i samma säng? - erikxd
3. Du delade ett riktigt skratt med? - amandaD:
4. Du gick på bio med? - venne
5. Du höll i handen? - venne
6. Du gick på stan med? - mandis
7. Delade en pizza med dig? - emhh juliiiia
8. Du ringde? - venne
9. Skickade ett sms till dig? - eeerik
10. Du kramade? - camandaaa
11. Gjorde dig lite besviken? - -
12. Gjorde dig mycket besviken? - -
13. Du skrev med på msn? - oliver
14. Du snackade skit om? - .
15. Du åkte bil med? - lennartD:
16. Gav dig en komplimang? - venne:)
17. Du kollade på film med? - migsj
18. Du åt med på restaurang? - pappa
19. Betalade något åt dig? - amandis
20. Grät inför dig? - typ.. ;s vetinte

BOENDE


1. Bor dina föräldrar tillsammans? - ne
2. Om inte vem bor du mest hos? - mamma
3. Har du eget rum? - ja
4. Egen dator? - nä
5. Egen tv? - Ja
6. DVD? - Ja
7. Boxer? - nej
8. Internet? - nä
9. Vilka färger har du i ditt rum? - rosa typ 
10. Har du stor golvyta? - neej
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? - jajjj
12. Är köket stort? - njä
13. Ismaskin? - ne
14. Micro? - Ja
15. Glass i frysen just nu? - ja
16. Fler än ett badrum? - två
17. Badkar eller dusch? - dusch
18. Tvättstuga? - aa
19. Balkong? - Jnä
20. Bra grannar? - bäst ;D vendelaaaaaaaaaaaaaaaaaa(L)

SEX/KÄRLEK


1. är du singel ? - jo
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa !
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja
4. När hade du sex senast? - nu
5. Har du kört oskyddat nån gång? - nej:D
6. Haft sex med någon du ångrar? - nej :D
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - neeeeeeej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja ;@
9. Har du hållit på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - vem har inteeee
10. Haft sex på fyllan? - näjjjjj
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - har ja nog
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det?
- jaa,.
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? - ja:')
14. Somnat gråtande pga. kärleken? - mjaa
15. Varit på en blind date? - nj
16. Varit otrogen? - njee:P
17. Ångrade du dig? -
18. Om du är upptagen , hur långt är då erat förhållande hittills? -  baaajs
19. Har du någonsin varit kär? - ssssomfan
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - a

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?
- många
2. Är du ofta med dina vänner? - arå
3. Vad brukar ni hitta på? - mkt :D
4. Bästa minnet med nån vän? - somras med amanda o emma :D
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - amanda wirström emma henrysson julia nygård zana sahitiiii :D
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - selvkkklart
7. Har du hatat din bästa vän? - haha aa
8. Litar du på din bästa vän? - jaaaaaaa PP :D
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - :JA:(..
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - ja;/ .
12. Vart bor din bästa vän? - noora
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra?
- aa ibland så:P
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång?
- ja
15. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? - jaa
16. Ljuger du för dina vänner ofta? - neshh :D
17. Vilken kompis var du senast med? - wirrann:DD
18. Har du många kompisar i din klass? - jarå
19. Vilka/vem är du mest med i din klass på skolan? - angelica
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? - angelica, :)
SENASTE

1. Du fick en puss av? - vet inte :s 
2. Sov med dig i samma säng? - erikxd
3. Du delade ett riktigt skratt med? - amandaD:
4. Du gick på bio med? - venne
5. Du höll i handen? - venne
6. Du gick på stan med? - mandis
7. Delade en pizza med dig? - emhh juliiiia
8. Du ringde? - venne
9. Skickade ett sms till dig? - eeerik
10. Du kramade? - camandaaa
11. Gjorde dig lite besviken? - -
12. Gjorde dig mycket besviken? - -
13. Du skrev med på msn? - oliver
14. Du snackade skit om? - .
15. Du åkte bil med? - lennartD:
16. Gav dig en komplimang? - venne:)
17. Du kollade på film med? - migsj
18. Du åt med på restaurang? - pappa
19. Betalade något åt dig? - amandis
20. Grät inför dig? - typ.. ;s vetinte

BOENDE


1. Bor dina föräldrar tillsammans? - ne
2. Om inte vem bor du mest hos? - mamma
3. Har du eget rum? - ja
4. Egen dator? - nä
5. Egen tv? - Ja
6. DVD? - Ja
7. Boxer? - nej
8. Internet? - nä
9. Vilka färger har du i ditt rum? - rosa typ 
10. Har du stor golvyta? - neej
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? - jajjj
12. Är köket stort? - njä
13. Ismaskin? - ne
14. Micro? - Ja
15. Glass i frysen just nu? - ja
16. Fler än ett badrum? - två
17. Badkar eller dusch? - dusch
18. Tvättstuga? - aa
19. Balkong? - Jnä
20. Bra grannar? - bäst ;D vendelaaaaaaaaaaaaaaaaaa(L)

just trying to stay positive


sjuksjuksjuksjuk

fortfarande lika sjuk.. febern var nästan över tidigare idag, men nu är den tillbaka och ännu högre. huvudet dunkar mer än någonsin och halsen gör ont. blir nog inte frisk tills imorgon, uschfyfan. hatar det här! om jag mår likadant imorgon, så ska vi till vårdcentralen såfort jag vaknat, iallafall vad mamma tycker.. vill inte, hatar doktorer osådär ... BLÄÄÄÄ

jag har ingen röst, nanana

ät bajs. min röst är borta, helt seriöst.. BORTA! kan inte prata för man hör inte ens mig, haha! fail .. men ska vila upp rösten oså idag så kanske jag kan prata frammåt kvällen. febern är nästan borta nu, har fortfarande ont i huvudet men ska ta en alvedon så blire nog liiiite bättre. nu ska jag iallafall lägga mig i badet med tända ljus, riktigt myysigt och med en bra bok. kan inte bli bättre! oså är nog mamma hemma om en timme och det tackar jag för.. hahaha

min nästa månad

KAN INTE SOVA

vadfan är felet? kan inte sova.. så fort jag lägger mig ner så känner för att spy, när jag går till toan för att spy så börjar allt snurra.. mitt huvud sprängs! orkar inte vara sjuk, orkar verkligen inte

du gjorde mig hel


fan, det gör så jääävla ont att se dig med någon annan!

svårt att sova

kan inte sova.. mår för dåligt, måste spy känns det som! men nej, det går inte. allt är skit, mår fett med bajs när jag är sjuk är verkligen överkänslig så kan börja gråta för precis vad som helst. grät nyss för att jag inte kunde sova, hahah.. hatar att vara sjuk! men ska snart ta en alvedon, inte för att det hjälper menmen.. sen ska jag bädda ner mig i soffan och slå på en film, om jag orkar. mitt huvud sprängs! åh, allt är så jääävla frustrerande.. tänk om jag har svininfluensan? nejeejejejejej, hoppas verkligen inte! vill leva lite längre.. jag är verkligen en riktig drama queen!


39.1

febern går neråt. skönt som fan! men fortfarande sjuk, verkligen sjuk.. hatar detta! men min bror är en ängel som lagar mat åt oss! för snäll är han.. så nu ska jag ut i köket och hämta mat, äta lite sen sova! supersköönt.. godnatt, eller nått

fortfarande sjuk som ett jävla ''svin''

fortfarande sjuk, fortfarande LIKA sjuk om inte mera.. om det inte är bättre imorgon ska vi till vårdcentralen. jag mår fett bajs och orkar inte ens stå upp typ, allt snurrar och mina ben är för svaga för att jag ska kunna gå långt eller en stå på dom i några minuter.. ska snart ringa min kära mor, saknar henne massor! men imorgon är hon hemma, thank god! sen ska jag faktiskt sova. eller iallafall kolla film för orkar inte sitta här.

btw så är jannick superbäst !

sjuuuuk

sitter hemma hos mig just nu. ska snart över till feffe igen, ska ju sova där tills onsdag eller torsdag eftersom mamma är borta denna vecka.. är sjuk som fan typ huvudvärk, magont och hals gör ont som fa-an! var inte i skolan idag och lär bli hemma imorgon oxå, allt bara snurrar.. svininfluensan? nej. hoppas inte de.
nu ska jag och feffe ner och köpa godis sen hem och kolla film.. feffe är bäst

allt bara rasar samman



nu börjar det bli för svårt för mig igen

allt bara rasar samman.. vill inte ha det

såhär!



gårdagen..

ehm, ja? gårdagen vart väl som den vart. vart väl bättre framåt mycket senare på kvällen, men innan de ska vi inte ens prata om.. nu ska jag snart försöka sova, igen. olivia kom och väckte mig för en halvtimme sen och jag är fortfarande sjukt jävla trött. somnade fan vid 5 och jag kan knappt hålla ögonen öppna. tack för igår alla iallafall !
<3

P A R T Y


ikväll ska bli en bra kväll

ikv taggar vi sönder för att ha en toppen kväll hos min bästa khuan. ska bli galet kul, för jag och mina brudar ska röja! blir säkert mer folk, men jag har alltid det suuuperbra med mina brudar, alltid ! nu ska jag sätta på mig lite myskläder eftersom jag fortfarande har kläderna från igår, pga att jag sov hos annica. sen ska jag iallafall ner till jannick en stund och träffa per, jannick och matilda oxå tror jag. pusss

gårn

sitter på gårn med min älskling och CO! hahah, annica tone och feffe alltså. älsklingen är då kevin! han är bäst

moving my hands like yeah

sjuk idag, som sagt. febern verkar gå över men halsont har jag och magen har jag med ont i.. höften värker och jag känner mig helt svag. ska ta och sova en stund till ! sen ska jag försöka fixa mig oså, men vet inte om det blir utgång eftersom jag är sjuk. vi får se, men nu ska jag knarka miley cyrus och justin bieber -låtar !


Party in the U.S.A

inspiration










svårt att sova

försöker sova.. kan inte, huvudet dunkar, allt snurrar pga av huvudvärken, feber och fryser! inte lätt att vara sjuk. en sak är säker, INGEN SKOLA FÖR MIG IMORGON! noooway. ska istället sova ut, för det kan behövas för på kvällen ska jag och feffe rööööja! enligt mig, iallafall röjaa i nora. btw så har jag bestämt att vi ska fota, för snön är här och det ska bli vinter bilder! okej.. beror faktiskt på om snön är kvar eller om det är mycket snö kvar för så som det ser ut just nu så verkar det försvinna. sug! men nu ska jag ta en alvedon, lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. godnatt förfan

sjukling här


myskläderna på och mina underbaaara uggs.. kan inte bli bättre när man ligger i sängen och är sjuk som en padda.. feber, hes och ont i min höft. synd om mig ! synd att inte min älskade man justin var här och tog hand om mig, skulle vara riktigt mys. men får väl ta och sova så jag kan drömma att han tar hand om mig, lär ju inte bli bättre än såå ..

hell yeah!


get on your fucking knees and cry me a fucking river

fredag imorgon

fredag imorgon, gaaaalet skönt. ska nog bara ta't lungt i helgen. händer nog inget speciellt, imorgon ska jag leka med feffe men ska oxå hinna träffa per! ska snart sova tror jag, känner mig helt slut och jag är helt svag i kroppen.. påväg att bli sjuk kanske? aja, ska lyssna lite på min kärlek nu, kolla på lite bilder på han och drömma mig bort ..
JUSTIN BIEBER
! hjärtaaa på den killen

justin bieber MY LOVE


min bara min kärlek

stockholm inställt

inge sthlm för min del.. mammas kille kommer hit ist, men rätt skönt ändå! hade inte så stor lust att åka heller så

första snön idag

snön ligger vit på marken just nu.. nej, inte direkt. men lite vitt varstans är det ju faktiskt. hur myysigt som helst! julkänslan kom direkt när dom första snöflingorna träffade mig i ansiktet.. åh, ge mig riktig vinter med massa snö och mys, NU TACK! nu ska jag lägga undan datorn och ta tag i den där förbannade fysiken, har inte kommit långt men ska iallafall plugga på nu så jag får godkänt! skulle inte sitta fel med ett vg kanske? nej, nu tääänker jag för långt. haha pluggdags iallafall

det räcker fan nu

hur länge ska jag behöva ta din skit. räcker det inte med att du plågat oss i flera år? idiot .. du bara sårar, du visar aldrig att du bryr dig. såfort det finns något att klaga på så är du på direkt! hur fan står du ut med dig själv? du kan väl iallafall visa att du är lite mer mogen än vad du egentligen är. det räcker fan nu, vill inte och vägrar verkligen ta mer skit från dig nu.. enough is enough!

du är lite eeextra bra

även om du står på tå kommer du aldrig upp till vår nivå
för vi är bäst

pluggdags

dags att plugga nu kanske? fysik boken ligger och väntar på mig, dags att tag i den kanske..
prov imorgon ju, fattar naaada.. + spanska läxa, men den tar vi sist. nu ska jag vara duktig och plugga

skola nu

seg som ett jävla anus pågrund av försovning. lyyckat! börjar om en halvtimme, men jag är för seeeg för att orka fixa mig. jeans, vanlig svart tjocktröja, lockigt hår och osminkat. usch, bad day for me.
hejdå

even if the sky is falling down


he is the one


dags att ta tag i det här nu!

ska fan ta tag i bloggen lite nu. ja, inte direkt lika mycke uppdatering som förut, men jag ska uppdatera mera, bjuda på bilder och ni ska få mer att läsa helt enkelt. börjar få tillbaka bloggsuget, inte helt hundra men det suger liiiiteee i magen på mig.. hihih! nyss pluggat klart SOn.. prov imorgon, hehehe. hallå ig? eller?! nu ska jag lägga mig i sängen och bli varm, fryser som bara den.. mamma den tomten har nog smittat mig, kul, hej svinis. godnatt

sthlm hela helgen!

som rubriken säger så ska jag till sthlm på fredag, stannar tills söndag. rätt skönt att komma bort från äckelnora ett tag, men kommer ändå ha gryymt tråk där tror jag.. menmen!

gårdagen vart lyyyckad

gårdagen kanske vi inte ens ska prata om .. VART IALLAFALL RIKTIGT JÄVLA LYCKAT!
tack allaaaa för igår. det var verkligen galet bra !

ÅH, JAG ÄR KÄR !!!

JUSTIN BIEBER <3

 



RSS 2.0