10 min!

nu är han bara 10 minuter bort från mig, SNART SES VI! hihihihihihihi


snart så

nu har jag duschat, ätit och suttit här. vafan mera ska jag göra för att fördriva tiden innan min älskling kommer hem? ska föresten inte till hans lägenhet innan, dom kommer och hämtar upp mig istället så jag slipper gå hihi.. sött! nu ska jag nog kolla film iallafall, så jag har lite att göra.


hahah våra ben i sommras, undra vem som är blekast nu?

äntligen!

nu är jag äntligen hemma, och fick precis sms från min älskling som landat i sverige nu! åh vad underbart det känns. ska snart duscha oså, sen städa lite sen ska jag iväg till babys lägenhet och vänta på honom där! vid 11 sticker jag nog dit. UNDERBART ATT HA MIN SÖTNOS HEMMA IGEN


drar till uppsala!

jag drar iväg till uppsala och lämnar philip för att fördriva tiden lite, inatt kommer baby hem och det känns så underbart! är hemma vid 6 - 7 igen, då ska jag duscha, fixa lite oså sen ska jag vidare tills babys lägenhet och vänta på honom! hihi


blondin, nora marken 2010

23.49

ligger i sängen och har en förjävla huvudvärk.. vet inte vart jag ska ta vägen! har haft såhär hela dagen och kan knappt röra huvudet utan att det gör för jävla ont! jaja, överlever nog. snart är klockan tolv och jag har redan svårt att hålla ögonen öppna! ska nog sussa snart så det blir söndag lite fortare, även fast baby kommer hem imorgon natt så känns det bättre att tänka: idag kommer han hem! istället för: imorgon natt kommer han hem..

hahaha intressant inlägg..


nya hårfärgen där med

te quiero ♥

tu eres mi vida ♥




färgat håret!

idag har jag sovit, ätit, sovit, färgat håret, suttit här. har fan inte gjort något annat och tänker faktiskt inte göra annat idag heller! så skönt att bara sitta hemma ibland och ta det lugnt, på en lördag! fast känns som det ända vettiga, för händer ändå inget annat i lilla nora.. och så ska jag prata med min älskling oxå, som ääääntligen kommer hem imorgon ♥ ska bli så underbart!


håret ser dock mycket bättre ut irl!

13.06

ligger i sängen och ska snart se film! stannade hemma från skolan idag för jag hade en förjävla huvudvärk i morse, men känner mig bättre nu! äntligen fredag idag. känns sjukt skönt, snart söndag och då är baby hemma ♥ ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, philip kommer ju så ska väl vara hemma och umgås med han och resten av familjen, glo film osv. får se! annars blir det nog gårn eller träffa mina sötisar! ♥


godnatt fifan


asfljasdgat

åh vad tråkigt jag har, blablablaaaa



ahahah fan vad gammal bild

hihih


valborg 2010, miss it

fredag imorgon

skönt att torsdagen är slut och imorgon är det äntligen fredag! vilket betyder att oliver snart är hemma mest av allt längtar jag till söndag! ska bli underbart att ha min älskling hemma igen, hihi.. nu ska jag snart äta sen sätta mig och plugga lite, sen duscha och kolla film sen sova tidigt. finns inte så mycket mera att göra!



snart helg!!!!

idag har jag lekt med min kära vän emma! hihi, min gamla bästa vän. var riktigt mys, var ju typ hundra år sen vi träffades sist! vi ses ju i skolan oså, men efter skolan. nu har hon iallafall gått ner till gårn för jag behövde plugga.. känns jävligt segt! men ska snart sätta igång och plugga lite sen lite senare ska älskling sätta sig vid datorn där nere i spanien så tänkte prata med han då! sen ska jag sova, hihi


saknar honom sååååå mycket

21.21

sitter och pratar med älsklingen just nu! ska sova sen när han loggar ut, skola imorgon. slutar 1 vilket är ganska skönt!










1 2 3 4

nu har jag nog bestämt mig! ska söka:
frisör - yrkesgymnasiet
frisör - plusgymnasiet
stylist - plusgymnasiet
spa, hälsa och friskvård - plusgymnasiet!

hm!

på måndag så får vi börja välja gymnasie, allså sånt där förstahands grej! prova på om man kommer in ungefär. men har sån beslutsångest! vill gå frisör eller stylist, men vet inte var? frisör på yrkes eller plus? stylist finns ju dock bara på plus, men är mest suger på frisör!
YRKES ELLER PLUS?!

tisdag

försov mig i morse, vaknade 20 över 8 så kom till skolan runt 9. hade b-tid först, sen SO! nu har jag egentligen bad men är inte med så gick hem så länge, har lunch sen oxå så äter hemma ist så kan jag vara hemma och chilla en stund till. börjar 12.45, så det är asskönt. slutar halv 4 idag, har matte svenska och teknik kvar, jävligt segt men sen efter skolan ska jag hem och sova ♥ underbart!


gammal bild

5 dagar

5 dagar kvar utan min älskling, 6e dagen kommer han hem! ååååh vad jag längtar, ska bli så mysigt ♥


ångest

har ångest för att bli äldre! vill inte bli äldre än vad jag är. 15 passar mig perfekt, vill inte bli 16? nyss var jag 14, nu blir jag snart 16? vet inte vart åren tar vägen.. fan vilken ångest jag har


sommaren 2009, ge mig den tillbaka

jobbig dag

hatar verkligen måndagar i skolan, så jävla sega! iallafall så kämpade jag mig genom hela skoldagen, vilket var jobbigt, haha.. nu sitter jag hemma och har precis målat min spegel, ska göra om i mitt rum så behöver en ny spegel, ny hylla, ny bänk, nytt nattduksbord osv! så har planerat allt nu, behöver bara inhandla allt förutom spegel då! sen ska jag inreda, askul!
nu ska jag lägga mig och kolla film en stund, sedan ska jag äta! har längtat efter mat hela dagen så får försöka göra annat tills maten är klar. puss


röd som en kräfta, men det är bättre nu!

i think about us


alltid och förevigt

sega jävla söndag

alla söndagar är så otroligt jävla sega och onödiga. har inte gjort något speciellt idag, var iväg och hyrde film med mamma och ellinor tidigare idag, men filmen funkade ej så vi kollade inte på den. sen har jag bara suttit här och sen kollat tv. gjorde nyss jordgubbssmoothie och sen har jag pratat lite med min älskling, nu är det bara en vecka kvar innan han är hemma. vid den här tiden nästa söndag är han i sverige och sitter i bilen påväg hem! åh vad jag längtar. nu ska jag snart bada sen ska jag kolla på film och försöka sova, skola imorgon.. känns hårt, men jag ska klara denna vecka innan baby kommer hem! dagarna går ju så otroligt fort när man är i skolan och det är det ända jag vill just nu, att dagarna ska vara slut så han snart är hemma!


sov så gott

min kära vän ellinor kom till mig runt 12 så jag slipper sova själv inatt, skönt! vi har setat och pratat tills nu och nu ska vi kolla på film och sen försöka sova! godnatt


solade 40min idag, ser ut som en kräfta! men går nog över till brunhet imorgon, i hope

huvudvärk

kom hem från gårn för ungeför 40 min sen, var så otroligt segt där nere och har så otroligt ont i huvudet så jag drog hem istället. sitter och pratar med min älskling just nu, han har det så varmt och skönt där nere.. blir så avundsjuk! men snart är han hemma i kylan igen, rätt åt han, bara åka ifrån mig sådär.


haha så söt ♥

18.30

sitter hemma hos mig med malva och jennifer! senare får vi väl se vad som händer, ingenting antar jag!!!!! precis som vanligt


godnatt eller nått




trying to understand

förstår inte hur det kunde bli så fel med allt, jag har tappat kontakten med för mycket folk på senaste tiden, folk jag tyckt om och älskat. jag saknar viss vänskap och jag saknar viss familjekärlek. jag saknar allt som var så bra förut, men jag tänker inte klaga, för jag har det bra nu med! jag har världens bästa vänner, familj och den bästa pojkvännen man kan ha! men det ända som saknas är dom vänner jag hade förut, jag saknar att umgås med dom jag umgicks med förut! men antar att allt har sitt slut!

saknar fram förallt den jag var förut, jag saknar mig själv


långa nätter

nu har jag kommit hem från att ha varit på gårn med mina babes och lite folk! skönt att ligga hemma i sängen och bara ta det lugnt. nu ska jag snart sätta på en film och smsa lite med min älskling, kan dock inte smsa mycket eftersom det blir så dyrt för honom! men en vecka kvar snart, denna skolvecka har ju trotsallt gått otroligt fort, hoppas nästa oxå göra det!

och föresten är jag så glad att jag har så underbara vänner som jag har, kan inte bli bättre än vad det är nu ♥

TRÖTT

är så sjukt jävla trött. men ska dra mig iväg på en 25minutare med carro! haha kan ju inte vara allt för blek när hjärtis kommer hem!


vill bli lika brun som man är på sommaren, varför blir man alltid så blek på vintern?

äntligen fredag

klev precis upp ur sängen, har legat och snoozat från halv 7 till tio i 8, men nu är jag äntligen uppe. klätt på mig och ska snart borsta tänderna, börjar tjugo över idag vilket är bara 10 minuter senare än vad jag brukar. ahaha! idag är en för jävla jobbig skoldag, idrott engelska so och fysik. alla tråkiga lektioner samlade på EN dag!


öland i sommras! åh vad jag läääängtar efter sommar nu

så långt borta

sitter och pratar med min älskling på facebook, han sitter på något internet café där nere och har det varmt! längtar sååååå efter honom

snart helg

skolan gick otroligt fort idag konstigt nog, torsdagar brukar vara sjukt sega! imorgon är det fredag, vilket är jävligt skönt. skolan kommer suga för på fredagar har vi bara jobbiga lektioner, men kvällen blir nog mysig med mina brudar! i helgen ska jag nog bara umgås med dom och spendera massa tid på BARA dom! på söndag är det bara en vecka kvar innan min sötnos är hemma, vilket känns som en lättnad. 5 jobbiga skoldagar sen helg och så är han hemma på söndag. åh, ska bli så mysigt, men får som sagt vänta tills nästa helg, inte denna helg han kommer hem tyvärr..
nu ska jag ta mig ut till köket och äta lite mat, sen ska jag nog kolla tv en stund. känner för att bara ta det lugnt, vilket känns som att det behövs för är så sjukt trött..


blond bild! saknar mitt långa hår lite, ångrar nästan att jag klippte av mig det'

off to school


godnatt

har inte bloggat idag, har varit med mina b-rudar och sen har jag bara inte haft tid helt enkelt. nu ska jag iallafall försöka sova, skola imorgon! torsdag, snart fredag. skönt med helg kan jag säga! nattinatti

btw, gjort om bloggen lite! kände att det behövdes hoho


halloween 2010!

CUPCAKES!

hade inget för mig så jag satte igång och göra lite cupcakes, första gången jag gör det faktiskt! och dom vart skitbra och otroligt goda! BRA GJORT AV MIG




ny städat rum!








club can't even handle me

slutade halv 4 idag, gick direkt upp till olivers lägenhet och fixade lite med katterna sen drog jag mig hemåt. har suttit och kollat tv med mamma tills nu! mysiiigt.. nu ska jag sitta här och vänta på att min älskling ska dra sig in till stan så han letar rätt på ett internet café så vi kan prata lite! jag längtar såååå efter honom.
sökte även sommarjobb idag, så nu håller jag tummarna att dom tar emot mig! skulle vara så otroligt skönt att få tjäna lite pengar i sommar, så vi får hoppas! det blir på ett café då, vilket kommer bli otroligt kul om jag får det.
nu ska jag kolla runt lite, fick tips av min SO lärare att det låg en uppgift ute på hemsidan som man kan göra om man vill försöka höja sig i SO, så jag ska kika lite på det..


SNART!



snart ungefär en sådan tattoo på vaden får det bli snart! ska dock ha snyggare skrivstil och absolut ett snyggare hjärta.

i miss you honey

imorgon tisdag, sen onsdag.. sen torsdag och fredag! veckan kommer gå ganska fort sen helgen kommer bli riktigt mys med mina brudar! sen har vi skola efter helgen, sen är det helg och då kommer baby hem! jag längtar som en dåre efter min prins!

hemma nu

nu är jag hemma efter en ganska chill dag i skolan. mår dock jävligt illa och är sjukt trött så ska ta mig en ipren innan jag drar hem till Oliver för att ta hand om katterna. saknar min älskling gryyymt mycket men får försöka klara detta! senare idag ska jag nog inte göra ett skit, tyvärr'

off to school

känns jävligt ansträngande att pallra sig iväg till skolan när man sovit max 3 timmar inatt? hatar att somna på söndagar, det är näst intill omöjligt ju. aja, ska borsta tänderna sen går jag. blääää, tråkigt! men tidsfördriv innan baby kommer hem hihi


älskade


tomt

nu har malva åkt hem och mina päron är inte hemma. känns helt ensamt att inte ha någon kring mig. van vid att min älskling alltid är här hos mig men nej, 14 dagar framöver får jag vara utan honom.. åh, saknar honom redan! men skolan kommer ta upp all min tid så vi får hoppas att dagarna går fort. nu ska jag kolla på film och försöka sova lite till, är så sjukt trött! borde inte sova för då somnar jag ej ikväll men har verkligen inget bättre för mig...


ensamt

nu sitter min älskling i bilen påväg till arlanda, sen drar han iväg till spanien i TVÅ JÄVLA VECKOR! vet inte hur jag ska klara mig men jag får försöka. kommer bli ett rent jävla helvete :) men blir glad sen när han ääääntligen kommer hem


hahah shiiit

kan inte förstå mig på livets mening. så jävla mycket hinder, problem och motgångar. alltid är det något, jag menar. skapa en värld som innehåller massa kriminellt, man åker in pga av brott, folk dör, man mördar osv. vafan är det för jävla mening? att skapa en värld uppbyggt på fel saker. finns väl ingen bra anledning med att leva, men föds, lever sen dör man. hur låter det egentligen? man hittar någon man vill dela sitt liv med, skaffar barn, villa osv. sen ba dör man ifrån allting, och vafan händer efter döden lixom.. vafan finns det att se fram emot egentligen, livet har ingen jävla mening. alla tjatar om att hitta meningen med livet, men ingen förstår, det finns ingen. varför ska man utbilda sig, skaffa ett bra jobb, tjäna bra med pengar. jag menar, om folk tror på ett liv efter döden får man ju inte med sig all den kunskapen från livet innan. tänk om jag skulle bli en katt med någon utbildning, hör ni inte själva. det går inte ihop bara. fan, konstigt det här.

RSS 2.0