Hos min babe

Sitter hemma hos min babe nu, även såkallad carro. riktigt soft, snart kommer det massa folk hit och då jävlar blir det kul. åker till pappa på lördag, och då blire att träffa susselinen min <3 åh, bäst ska det bli. förlåt för min dåliga uppdatering btw, men mitt internet funkar inte hos mamma.. men nu ska jag vara social med min babe och dansa till bästa fjortisdunken allså! finns inget bättre än att ha musiken på högsta volym och vara med massa underbart folk! ååhh, me love. <3 puss


i miss you </3

KOM HEM!

KOM HEM NU, BÄSTA VÄN!

fyfan vad jag saknar dig emma! serri, gråter nästan nu .. kan inte förstå att man kan sakna någon så mycket som jag verkligen gör! förstå hur jag skulle må om du inte fanns i mitt liv! Åh, bästa vääään <3<3 kom hem, behöver dig!




puss

idag har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls. bara suttit inne och degat typ! var iväg en stund på loppis vid kyrkan och så var jag och E och badade i älvlången. sen har jag bara suttit här. ska snart kolla på V, sen blir det nog att sova. föresten är jag rätt pisst, för mina gratis sms och pengar är slut på mobilen så att jag kan inte smsa oså! riktigt jobbigt.. menmen.
imorgon är det lördag, åker kanske till mamma då. isf blir det nog att följa med oliver och micke till örebro. trevligt! men nu ska jag läsa lite bloggar och så. pusssss


piercingen är fejkad.
 MEN SNART SÅ, DÅ BLIR DEN RIKTIG ! §§

dålig uppdatering!

förlåt gullungar för min dåliga uppdatering..

men allt har blivit så krångligt nu. blir ju inte hemflytt då, hm.. tråkigt, men jag kommer sova hos mamma från söndag till torsdag varje vecka så det blir nog perfa. sov hos mamma i tisdags, eller ja.. har sovit där tills idag. trevligt som fan! tänkte sammanfatta tisdagen och onsdagen lite kort för er som vill läsa!

i tisdags kom jag till mamma rätt tidigt. så chillade en stund oså först. sen så skulle jag ut och träffa feffe, annica och carro. så var vi ute osv, sen kom oliver och hans pappa och hämtade oss sen drog vi till oliver. då var malva och anja där. sen kom klas och micke p. sen drog jag och annica ut för att träffa kevin, men han var dryg så vi drog tillbaka till oliver. då hade feffe och carro dragit, sen runt 12 kanske så skjutsade klas hem oss. då cyklade jag och mötte feffe, fett läskigt. men jag överlevde, tack och lov. sen sov feffe hos mig oså.

i onsdags vaknade vi rätt tidigt, vid 12 kanske. då kom annica och vi fixade oss oså, sen drog vi ut. haha, och då var det nåra turister som busvisslade på oss och fråga massa saker. vi ba skratta och gick förbi. sen drog vi ner till sjön och då var dom där, sen så kommer en av dom fram och frågar om en av hans kompisar kan få mitt nummer (oskar hette han) jag ba; visst lixom. sen fick han numret oså, fettkul. sen drog vi upp på stan igen, sen skulle vi dra på fest hos micke gunnarsson men vi orkade inte cykla till ås. så vi drog på fest hos jimmy berg istället, men där var det oxå fett drygt så vi hörde med oliver och micke p om dom skulle till micke gunnarsson's fest så dom hämtade oss med bilen och sen åkte vi till micke oså. vi var inte där länge, utan jag feffe annica oliver och micke p drog därifrån. åkte runt lite med bilen oså, sen drog vi hem till oliver. fett kul där allså! sen skjutsade dom hem oss runt 1 kanske.. då somnade jag nästan dirr och idag har jag knappt gjort någon alls. bara chillat oså, åkte ju tillbaka till landet nu vid 5 så har inte orkat göra något. åker tillbaka till mamma på söndag igen, rätt soft! men nu ska jag ta min bloggrunda sen ska jag kolla på simpsons. vi hörs ! puss

23.15

klockan är snart 12. jag längtar som fan, vet ni varför? jo, för att paradise hotel börjar. ååhhh, fyfan vad härligt. har missat det i 2 feta veckor nu! så sjukt hemskt är det, men jag hoppas jag hänger med ändå. imorgon blir det förhoppningsvis hemflytt! annars blir jag sjukt arg och besviken .. är taggad för att flytta hem och har hemlängtan som fan!!!1!! men aja, vi får väl hoppas på det bästa ! ska snart slita mig från datorn, tänkte kolla på 2½ män innan P H börjar. har ingenting att hitta på, vill bara sova så att det blir imorgon eftersom jag verkligen vill hem oså, menmen .. nu ska jag läsa lite bloggar oså, sen blir det sängen.



kysssar !

Färdig packat!

Nu har jag packat färdigt allt så vi håller tummarna för att soc inte ska vara cp imorgon och inte låta mig flytta hem, för då jävlar blir jag arg. men jag har iallafall varit duktig och packat klart allt nu. fast har inte hunnit duscha ännu så jag känner mig sjuuukt sliten och snuskig. haha, men ska bara skriva klart det här sen ska jag hoppa in i duschen!



duktig var ordet !



sliten ?!

HAHA



Andreas och jag har ju våra stunder
.. hahaha, så jävla kung !

12.16

vaknade nyss, är sjukt trött men känner verkligen inte för att sova.. igår kväll kollade jag på batman hela kvällen, soft som fan. batman i mitt <3. haha! sen somnade jag runt 3 för jag kunde verkligen inteee sova. vaknade runt 6 och somnade inte om fören kl halv 8. jobbigt, men jag överlever. idag händer inget speciellt, hade tänkt att vara ute. men vädret var inte som jag trott så blir väl en innesitta dag som igår. rätt soft, kanske måste börja packa ihop alla mina grejer oså, för imorgon blir det förhoppningsvis hemflytt för hela slanten. hur skönt som helst! sen på kvällen ska jag träffa oliver oxå :) men nu ska jag ta min lilla bloggrunda och kolla runt lite överallt. vi hörs


JAG ÄR ARG!

nu är jag på riktigt dåligt humör. men det är verkligen tur att jag har 3 av mina bästa vänner att verkligen prata ut min ilska med! är så sjukt arg på alla fucking rykten och skit.. vafan bor jag i för stad? så fort man gör något blir allt bara värre, man berättar en sak till en person och får höra en helt annat verison av en annan ... ååhhh, ARGH! men nu ska jag inte ta ut min ilska på er.. ska istället för att sitta vid datorn och verkligen få rådamp på minsta lilla så ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och vara för mig själv ist, tänka genom allt och sen få sova lite tidigare idag än vanligt. inte bra att vara uppe till 2 - 3 varje natt!



tack för att ni finns !

JAG ÄR GLA, TRALALALA!

JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU!

EVA OCH PETER KOMMER TILL KUMLA I SLUTET AV MÅNADEN! Åhhhhh, det bästa är, ATT JAG SKA SOVA I DERAS STUGA MED DOM DÅ!

LALALALALAAAAA, JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD!!!!!!!!!!!!


kusin vitamin <3

eva, världens bästa kusin ringde nyss! var såååå sjukt länge sen jag prata med henne och vi prata ett bra tag om gamla minnen och alls möjligt! så jävla underbara minnen. alla söta minnen, speciellt dom från västerås/hallstahammar. jag älskar dig kusin vitamin!

eva cecilia sander, bästa kusin



båda bilderna är från 2007

ensam hemma

hej gullungar

ensam hemma nudå. läskigt är det! men dom kommer hem om nåra timmar antar så jag överlever någon.. idag är det piss väder, som vanligt dåva.. regn, regn och regn. så jääävla jobbigt! men jag ska ju ändå inte göra någon speciellt idag, så jag antar att jag inte bryr mig så mycket. men lite sol vore ju inte fel? men nu ska jag lyssna klart på musiken, sen ska jag faktiskt sova lite. sjukt trött är jag! puss


23.49

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla batman med världens bästa bror, smsa med trevligt folk och sen blir det sova. ensam hemma imorgon! orkar inte åka till stan så lär sitta vid datorn hela dagen imorgon .. rätt soft! men nu är snart reklamen slut, så puss!

§§

allvarligt snack med m.

nu sitter jag och har ett riktigt allvarligt snack med malva. hahaha, men om vad får ni inte veta.. lite hemlig måste jag ju vara. och så tror jag inte ni vill veta! haha, ska snart lägga mig i sängen och glo kenny starfighter. i love it. men innan det ska jag rensa datorn på maaassa ego bilder oså, det lär ju ta ett tag oxå. hm, jobbigt .. men om man lämnar mig ensam med en kamera kan det bli runt 100 ego bilder ! föresten måste jag oxå städa mitt rum, storstäda faktiskt. dammsuga och allt möjligt, känner mig riktigt duktig idag.. fast egentligen, jag tror inte jag kommer orka göra det idag. isånnafall gör jag det imorgon! imorgon ska alla i huset på nått skit vid sjön, så jag drar till carro en stund så länge då, orkar inte vara där nere .. bara massa drygt! sen blir det väl hemgång runt efter middagen nån gång. och imorgon är det söndag, bara 2 dagar kvar tills jag åker till mamma, antar jag.. men nu ska jag prata klart med malva om vårat allvarliga snack! vi hörs

ny header

fixat ny header nu.

har nog kvar denna ett tag, orkar faktiskt
inte bry mig så mycket längre.. hahaa, men den duger fan! :D

tidsfördriv :*



HIT OCH DIT:

Har du varit riktigt kär? - yes
Vad tycker du om kärlek? -  båda bra & dålig.
När kramade du någon sist? - igår
Saknar du någon speciell person? - naaee, inte just nu
Har du svårt för att bli kär? - nej inte ett dugg
När Pussade/kysste du någon sist? - onsdags tror jag 
När fick du senast en komplimang? - nyss :D
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha nej förfan 


HAR DU NÅGOSIN:
Varit medvetslös: - yes
Hånglat med någon riktigt ful: - ja
Hånglat med fler än 50 pers: - nej det tror jag inte? :o
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: nae ;D
Gjort något riktigt dumt: - ja för många ggr ;o
Gjort något du verkligen ångrar: - HAHA, JA ;(
Varit nykter på nyårsafton: - japp :DD
Fått din mamma att gråta: - yes ;(
Skämts över dig själv: - ja, ibland, men inte ofta :)
Sagt jag älskar dig och menat det: - ja, jag säger inte ''jag älskar dig'' till någon om jag inte menare ? ;)
Dricker du: - det händer väl
Vem hatar du verkligen: - hahaha, tar jag inte här.
Varit kär: - yes
Vill du gifta dig: - kanske ;p
Vill du ha barn: - nae, tror inte de
Har du jobb?: - nej, skola ;(


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: - feffeee :)
Såg dig gråta: - ingen aning ;o
fick dig att gråta: - venne
Du gick på bio med: - skolan tror jag :o
Skällde på dig: - haha, oliver!



DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: - nepp
Kramat någon: - jodå
Pussat någon: - hm, ja :)
Köpt någonting: - yeeyes
Saknat någon: - jag saknar alltid någon :o
Tänkt på någon: - yes


tråkig lördag !

idag har det inte hänt någonting alls. har bara drygat, har faktiskt oxå vart snäll och gjort rent poolen och färgat lollo's ögonfransar. sen har jag inte gjort något annat än att sitta här. imorgon är det söndag dåva, min bror åker hem till mamma igen dåå.. tråkigt! sen åker jag väl till mamma på tisdag och vi veckan skulle jag kanske träffa emma i. trevligt, jao! osen har jag lovat att träffa oliver oxåå. tttttrevligt det med! men nu ska jag gå ut och duka bordet. grillning nästa då! guud så gott.. haha, puss

bäst §§









jag älskar er mest

amanda feffe malva carro
always, right?

sommarkänsla!



Låten ger mig verkligen sommarkänsla! :D så sjukt bra

i vikersvik igen :/

nu är jag tillbaka på landet igen, fett tråkigt. jao! men aja, jag överlever väl helgen. flyttar antagligen tillbaka till mamma nu i veckan så det blir nog bra. har haft en super vecka med massa olika och trevliga saker. blandannat har jag varit med mina brudar en hel del! har därmed oxå träffat oliver och micke p nåra gånger oxå! orkar inte skriva om veckan nu, kanske skriver imorgon eller så. men nu orkar jag fan inte skriva mera, har inget bloggsug alls längre.. bloggtorka som fan! bloggar en annan dag. puss


hos mamma tills fredag

japp. som sagt sover jag hos mamma tills fredag, därför blir det ingen uppdatering nästan. tänkte skriva lite kort nu, för sitter hos malva me carro och feffe. trevligt . feffe sover hos mig inatt oxå, superkul. och imorgon sover jag hos carro dåva :D kanske talangen imorgon oxå. men nu ska vi dra ut tror jag. puss

söndag !

hej gullungar

idag har jag bara varit med min älskade jennifer, även känd som feffe. har mest softat och tagit det lungt, pratat om allt mellan himmel och jord, och så har vi fotat en hel del som jag lägger upp senare. åkte hem från mamma runt 5, tråkigt värre.. snart blir det nog hemflytt! längtar redan .. aja, har inte gjort någonting alls sedan jag kom hem. har bara tagit det lungt framför datorn. ska snart kolla tv tror jag, orkar inte sitta vi datorn idag. nepp, tråkigt är det. men nu ska jag lägga upp bilder och läsa bloggar! pus

några extremt snygga bilder på mig & snygg feffe















fredag & lördag !

haft en såååå sjukt underbar helg med massa underbart folk. har nog inte haft det så bra som denna helg på länge! tänkte kort sammanfatta helgen lite. :)

i fredags kom jag hem till mamma runt 6, då fixade jag mig oså. sen kom feffe upp, sen carro och sen malva. vi chillade en stund oså, sen drog vi ut. då mötte vi på dessi och vendela, då drog vi till carro. hade super trevligt oså, sen senare på kvällen kom det massa folk. typ jesper andreas wille liam oliver micke p och daniel. tror det var någon mer, men inte helt hundra. sen chillade vi oså hos carro, var suuuper trevligt. förutom en del misstag.. haha! sen vid 12, halv 1 tog jag sällskap med dessi och malva hem.

lördagen så vaknade jag runt 12, halv 1. då ringde jag feffe och carro, sen fixade jag mig. tog runt 2 timmar. hehehe, sen drog jag till carro. I REGNET! så allt fixandet jag hade gjort, var bara i onödan. sen fixade carro och feffe sig, sen drog vi ner på stan. satt hemma hos mig och bara pratade oså. sen drog vi ut för att möta dessi, då kom klas. så fick vi skjuts till carro av honom. sen senare mot kvällen kom jesper micke e och oskar. sen ringer zana och säger att hon kommit hem så jag, feffe, carro och dessi ba flög upp och sprang ner till zana och bara slängde oss på henne.. haha, gullungen zana började gråta då! hihi, sen drog vi upp igen, zana hängde med dåva. sen kollade vi film oså, sen drog jag och feffe hem till mig runt halv 1 oså sov hon hos mig. super trevligt!


bild från i fredags.

jag feffe malva & carro
älskar er brudar


hemma hos mamma nu!

förlåt för min dåliga uppdatering. har ju faktiskt várit i göteborg sen tisdags, kom hem idag. sen åkte jag dirr till mamma. så sover där denna helg! :)

just nu sitter jag hos carro med malva feffe dessi och carro dåva. snart kommer jesper med massa folk. trevligtttt!!! men nu ska jag hjälpa carro att duscha ur dessis hårfärg. kul att se resultatet ;DD puss

guld lördag

hej gullungar!

bloggade inte igår. kan ju bero på att jag sov hos min kära mor! och det var ju nora dagarna igår oxå, så då jävlar vart det askul. först kom jag till stan runt 3, då kom feffe och vi chillade och prata en stund! sen runt 4 - 5 drog jag och feffe till carro och fixade oss. sen runt 8 var vi klara, då kilade vi hem till mig och sen drog vi till malva. sen gick vi och mötte olivia, värsta döden eftersom jag hade lånat carros klackskor, ett par 36;or! Fattar ni, fick på mig sååå små skor. Ajaj, men det gick rätt bra ändå. sen mötte vi olivia då som sagt, sen drog vi ner på stan och umgicks med maaassa folk hela kvällen, as najz var det verkligen och jag kan inte säga mer än att lördag var så jävla guldvärd! super najz!! sen drog jag hem runt 1, oså somnade jag nästan dirr.

idag vaknade jag trött som en apa, fyfan. låg kvar i sängen en stund sen drog jag ner till nöjes för att möta feffe oså snacka vi lite osv. sen vid halv 2 drog jag hem. har inte gjort mycket alls idag, låg nyss i sängen och läste lite.. har oxå skadat knät på något sett så kan fan inte gå, hm.. vet inte vad jag gjort?!?! men nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite, lyssna på musik är ju ett måste oxå! vi hörs

puss

fredag !

åh, härliga fredag.. eller inte! här ute på landet åskar det som sjutton, regnet hänger i luften oxå så snart kommer det nog en skur! aaaattans. föresten får jag ju inte sitta vid datorn nu eftersom det åskar, men skitsamma! tänkte bara blogga lite kort. idag händer nog inget speciellt, eller jo fan. ska ju kanske till gustavsvik med linus simon o chrille! trevliga grabbar. annars ska jag nog bara ta det lungt här hemma. men nu tickar klockan på så ska lägga mig i sängen en stund och läsa oså. sen blir det lite fix, sedan drar jag antagligen till örebro! bloggar ikv antar jag.

pussen


HOT AND NOT



Toffsar på benen - Jag älskar toffsar på benen! Så sjukt snyggt är det verkligen. Me really like <3

Rasta tröjor - Rasta tröjor är nog bland det snyggaste som finns! Tycker ju själv om bob marley osv, och så är ju verkligen rasta färgerna såååå snygga!

Solbränna - Älskar att vara brun! Så snyggt är det verkligen på sommaren och jag klär så jävla bra i att vara brun, så ;)

Liseberg - Karuseller i mitt <3 Liseberg är nog bland det roligaste och bästa nöjesfältet jag varit på! Ni borde verkligen åka dit om ni inte varit där. Så vääärt alla pengar! :)

35+ - Japp, jag älskar sommar värmen.. Så härligt när solen verkligen steker på och vi har ju haft över 35+ hela veckan nästan så jag är mer än gladdd! :DD



Mygbett - Det är hemskt jobbigt! .. Kliar ju bara sönder dom och sen blir det lixom bara fula ärr. Dö myggor :(

Michael Jacksons död - Så sjukt tråkigt och ledsamt.. Blev faktiskt riktigt ledsen på riktigt när jag fick veta.. Inte kul alls! Kungen av pop, borta lixom? Nej .. Så oeförstårligt.

Regn - Förut tyckte jag verkligen om regn, men nu har jag verkligen fått nog av regn. Det kanske är okej att det kommer nån gång ibland, men inte hur läääänge som helst! Nej, usch för regn.

dagens ''outfit''

såhär har jag sett ut idag. förutom när jag haft bikini.



t-shirt från kappahl, (killavdelningen)
shorts från HM


hej äckliga solbränna & svidande ben

hej sötnosar!

har haft rätt dålig uppdatering dom senaste dagarna. kanske för att det är sommarlov och solen skiner som fan, så tänker inte direkt sitta inne framför datorn hela dagen! nej, aldrig. har haft en super bra dag med en ny solbränna och ett par svidande ben! tack vare höet.. vi håller ju på att slå gärdet och lastar in höet oså vidare. självklart hjälpte jag ju till och nu är mina ben röda, har utslag och lite rivsår här och där! fffffyfan vad det svider! men jag lever med det .. och så har jag SJÄLVKLART blivit röd i hela ansiktet i och med att solen legat på hela dagen så jag känner mig som en stor fet tomat. haha.. har nog badat mesta delen av dagen idag iallafall. först badade jag massor i morse, i poolen dåva. sen frammåt eftermiddagen blev det massa bad med eve och pang. sen frammåt kvällen, runt 7 drog jag, simon, linus, chrille, sebbe, jocke, evelina, pang och ulf till gyttorp för att bada. ashärligt var det! sjukt kul med simon och linus dåva! :D sen åkte vi hem runt 9. då blev det bara chilla, städa rummet och sen satte jag mig här. ska snart smörja in mina ben och ansiktet. ajaj, det kommer svida.... men aja, om typ en timme börjar paradise hotel! älskar det så sjuuukt mycket. hihih ! :') ska fan oxå vara med där när jag blir vuxen ffs. men nu ska jag kolla på dirty sanchez, smörja in kroppen och bara ta det lungt! puss


jag som sa att ni aldrig skulle få se mig i lockigt hår igen .. men denna gången bjuder jag på den för att vara lite snäll! så ser jag ut just nu, ligger och myser i sängen med min kära nalle och med datorn i knät .. + ett glas cola såklart! :D

sssry

förlåt för dålig uppdatering. internet har inte funkat på två dagar så har inte kunnat uppdatera. har inte så mycket att skriva nu, eller jag hinner inte! paradise hotel börjar nu så ska lägga mig framför tvn och glo det. vi hörs nog imorgon

puss

RSS 2.0