DRESSCODE

Hallå. Nu har jag precis fixat klart mig. Eller nästan, ska bara sätta upp håret i en knut sen är jag klar. Måste snart kila till bussen men jag hinner skriva lite först! Idag orkade jag inte fixa mig någe speciellt mycket, så det fick bli mjukisbyxor, t-shirt och kofta och en vanlig knut med lite smink.


mjukisbyxor - BIKBOK
T-shirt - Ullared
Kofta - HM tror jag.

Valborg imorgon! :D

Nu skriver jag något tråkigt eller värdelöst inlägg. Skolan idag var riktigt soft idag, hela dagen var bra och den vart så myyycke bättre än förväntat. Sista timmen på teatern så gick vi på stan och spelade typ ''osynlig teater''. HAHA, sjukt kul. Vi garva som fan. Sen när vi gick till skolgården skulle vi gå till alla mopeder och kolla så kom det massor med folk. Haha, pinsamt ju!

Imorgon äre valborg. Emma följer med hem efter skolan, sen drar vi till Gyttorp och träffar Fredrik och Kevin, säkert flera! :) Sen slaggar hon här och det kommer bli kanon. Vad ska du göra?

Nu ska jag snart sätta igång med engelska läxan, glosor till imorgon. Usch, säkert spanska läxa oxå, men den skiter jag fullständigt i. Jag hatar läraren, läraren hatar mig! :D Haha, fyfan. Men nu måste jag sätta igång! Skriver nog imorgon innan vi drar till gyttorp.


Datasalen!

Inget bloggande igår. Följde med Jeanette hem och pluggade en stund, sen drog vi ut och träffa R, W och J. Sjukt kul! Vi var bara ute och gjorde ingenting, men kul hade vi. Sen gick jag hem, tro det eller ej men det är sant. Jag typ la mig ner såfort jag kom hem. Sen vid 8 åkte med Simon hem och sov i stan.

Nu sitter vi i datasalen och pluggar biologi. Men nu slutar jag så kan inte skriva mera! Skriver ikv. Puss

måååååndag

Jahapp, då var det måndag igen. Skolan rullade på snabbt som fan idag, och lektionerna kändes inte så långa och tråkiga som dom brukar. Efter skolan stannade jag kvar med Jeanette och vi väntade på halv 4 bussen. R W och J ville att vi skulle åka bil med dom, men det ville inte vi, så när vi klev på bussen körde dom efter ända till Jeanette sen vände dom. Nolifers! Haha. När jag kom hem satte jag mig ute i solen och stekte med musik. Härligt var det, men solen varade inte så länge i och med att den nästan var påväg ner när jag kom hem. Jaja, lite färg hann jag iallafall få faktiskt. Sedan körde jag lite moppe sen blev det att följa med Sten till stan för att köra hem Simon.

Nu gör jag ingenting typ. Har nyss duschat och R och dom vill hämta upp mig men tänker inte åka med dom när jag precis duschat. Får bli en annan gång! Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa världens bästa bok; 14 år till salu.
Vilka har läst den? :)
Verkligen bästa boken jag läst på sjukt länge och den är så sjuuukt hemsk oxå. Ska kanske ut med Jocke och dom och spela lite fotboll innan, sen blire nog sängen. Skola imorgon oxå, tyvärr .. Fifan!

Nu kilar jag vidare till min sköna säng och läser, sen sticker jag kanske ut en liten stund och lirar lite fotboll. Sen godnatt! PUSS

-

Nu har jag precis kommit hem från hällefors med Marie-Louise, vi åkte dit för att lämna Marias hund. Klockan var väl runt halv 5 när vi kom? Vet faktiskt inte, men vi var där ett bra tag. Maria och Lollo kastade pil och Lollo ville inte åka fören hon vunnit, så efter ett tag så vann hon och vi bar oss iväg till Ica. Köpte en caffe latte och en fanta! Sen kom vi hem och nu sitter jag här efter en bra dag i hällefors.

Lollo och jag skulle ha ett V.Ä.N.N.E.R maraton, men hon verkar aldrig komma? Lollo lånade en stor box av Maria med alla säsonger som vi skulle kolla på, men tydligen inte? Men nu vill jag se det så nu ska jag kila iväg och hämta henne!
puss


Söndag-

Jahapp, då vare söndag nurå. Helgen har gått sjukt fort och den har varit kanon. Nu ligger jag i sängen med datorn i knät, ska snart kolla Scary Movie, sen kommer Marie-Louise med pizza. Gött! Värsta mull jag är, men jag lever med det. Pizza kan jag inte tacka nej till. Hahha.. Har inte mycke mer att skriva just nu, orkar inte gå någonstans idag, ska bara ligga här och dryga hela dagen och föresten så kan jag inte gå nästan, foten gör ont, fast det känns bättre. Och så måste jag vila upp den till imorgon när helvetet börjar igen, för jag vill inte gå på kryckor! Nu ska jag kolla film. Vi får se om jag skriver senare eller så, kanske somnar. Pusssss

Bra dag - jobbig kväll.

Nu skriver jag igen efter en lång och sjukt bra dag. Som sagt var jag med Feffe idag, vi stekte massor i solen med glass och det var extremt mysigt. Efter några timmar kom Emma. Då käkade vi pizza sen chillade vi i skolparken! Sen vid halv 4 kanske? Då åkte jag hem, vid 5 kom Rosi, Kenneth, Chrille, Joakim och Sebbe hit och grillade. Riktigt trevligt! Sen drog vi ut på dresinen, jag, Jocke, Jocke, Pang, Simon, Chrille och Sebbe. Vi åkte till sjön och tillbaka. Sen drog vi tillbaka och chillade inne en stund, sen hängde jag med Simon, Sebbe, Joakim och Pang ut och åkte lite mer dresin, men då jävlar hände det grejer! Ska berätta i detalj; Vi körde mot stora vägen, och sedan vände vi vid vägen. När du hade vänt så trampade Simon på som fan och vi åkte seriöst skitfort. Helt plötsligt spårar den ur och jag klämmer benet/foten mellan hjulet och tågrälsen och jag har skadat hälsenan så jävla mycke! Kunde inte stå och det var ungefär bara 15 meter till huset. Jag låg där och grät som en dåre medans Jocke sprang in och hämtade Rosi, Sten och Kristina. Rosi kom springande och Sten och Kristina tog bilen. Och jag kunde inte stå så Sten fick bära mig till bilen, så körde vi till huset och så bar han mig in. Satte mig i fotöljen och dom klämde och höll på så jag fick skitont, men fick ju lida. Sen fick jag kyla ner foten och i första stunden såg det verkligen ut som att vi skulle till akuten, jag var helt seriöst panikslagen och heeelvete vad foten värkte! Men sen lindade vi den och så fick jag sitta så ett tag. Men sen tog dom bort lindan och det kändes bättre eftersom den tryckte som fan vid hälsenan. Så nu är det mycke bättre och jag kan stödja lite, men en krycka måste jag ha. Känner att jag verkligen haft värsta oturen år 2009 hittills. Usch och blä, om det fortfarande är svullet imorgon så åker vi nog, annars får jag bara stå ut och låta det vara av sig själv. Tur att det inte var en spricka iallafall, som dom trodde! Haha, stackars mig ...

Nu ska jag snart kolla tv och dricka cola. Måste hålla foten högt! Usch vad den värker, men inte lika mycke som förut tack och lov. Men nu ska jag kila, skriver kanske imorgon om jag har tid eller så. Puss!

Hemma hos m. med feffe.

Sitter hemma hos mamma med feffe. Vi har nyss vart ute och haft det soft i skolparken med varsin glass. Snart ska vi ut och steka igen, emma kommer kanske senare oxå. Stannar nog här tills ikv tror jag! Venne om jag bloggar när jag kommer hem, vi får la se. Nu ska jag kila ut igen! Pusssen <3

Sent inlägg!

Hallå där. Jag är på jätte dåligt humör idag, vet inte riktigt varför men är verkligen INTE på humör. Alla har retat upp mig nästan hela dagen och jag lät det gå ut över två av mina bästa vänner. Förlåt .. Men det var ju vissa som fick mig på lite bättre humör iallafall. Sitter här och drygar. Kollade nyss på talang, eller nyss och nyss, för tjugo minuter sen slutade det. Jag har verkligen panik här inne på mitt rum! Ser förjävligt ut och jag får ännu mera panik om inte jag städar nu, även fast klockan snart är tio så mååste jag städa, annars kommer jag inte kunna sova? Hm ..

Min dag idag har som sagt varit JOBBIG, helt död just nu. Känner för att gråta men vet inte riktigt varför? Haha .. Var i skolan idag, slutade vi ett då gick jag upp till mamma och lämnade en tröja till henne. Sen drog jag till tandläkaren, sen hem. Sten fyller ju år idag, så det fick bli tårta oså när jag kom hem. Sen blev det att åka moppe, själv. Älskart! Seriöst as kul, haha. Sen så cyklade jag, Marie-Louise, Simon och Pang och kollade när Ulf och Jocke paddlade kanot. Såg sjukt kul ut, men det gick för sig. Sen gick jag in här och softade bara vid tv. Somnade nåra minuter oxå, men sen vaknade jag vid 8 och kom på att talang började. Så knäppte på fyran och kollade. Men nu alla, nu måååste jag verkligen städa, annars slår jag sönder något. HAHA...

    



dagens outfit:
3/4 tröja från JC
Jeans från ullared
Örhängen från HM


Hemma hos min mor.

Sitter hemma hos min mor. Bror och hon sitter i soffan och diskuterar massa och jag hänger inte med alls! Hm, blir nog inget långt inlägg nu eftersom det inte finns så mycket att skriva? Jag och mamma har nyss gjort smoothie, uräcklig. Men den gick ner iallafall! Nu sitter jag här med winegum och mullar. Ska nog kila nu, ska snart åka hem. Hare! Skriver ikv ;)

Mediateket!

Sitter i mediateket med mina brudar Kajsa och Julia. Vi har svenska och håller på med boken om mig. Idag kanske jag bloggar ganska sent eftersom jag ska hem till mamma efter skolan så blir nog ett sent inlägg eller om jag bloggar hos mamma. Vi får se! Nu ska jag fortsätta så att jag blir klar oxå. Pusshej!

<3

Nattinatti

Nu sitter jag med en popcorn skål i famnen och ett glas cola bredvid. För häligt är det. Snart blir det sängen för min del för imorgon är det upp tidigt igen för att återvända till helvetet. Efter skolan ska jag upp och träffa mamma någon timme eller två, sen blir det hemgång med massa plugg och moppeåkande. Nu blir det film för min del och sedan sova.
Godnatt alla söta!


jag älskar min emma nordlund. du gör mina dagar, gullet. alltid vi, ditt miffo!

Onsdag, hm.

Jahapp, då var det onsdag idag. Skolan var väl som alltid. Tråkig, jobbig och ändå ganska kul? Haha, var kul att träffa alla kompisar och vissa andra personer. Nämner inga namn. Skolan slutade vid halv 4 så då fick det bli buss hem. Var hemma vid halv 5 och då åt vi mat sen glodde jag tv en stund, var ute och spelade lite basket med Pang och sen satte jag mig här och läste lite bloggar. Sen kom jag på att jag oxå skulle blogga? Men nu skriver jag iallafall.

Jag saknar sommaren något otroligt. Och så saknar jag att bo i stan, att kunna träffa folk när som helst och att jag alltid kan gå ner till filmhuset eller liknande om jag är sugen på godis? Saknar att kunna ligga och steka på blåsut och att kunna gå och träffa kompisar precis när som helst? Kunna gå fem meter för att komma till affären. Saknar helt enkelt stan och sommaren. Lyssnar på några låtar som vi lyssnade på i somras, jag och mina vänner. Känner hur en storklump i magen växer, men jag får väl försöka stå ut med en sommar på landet utan att kunna träffa vänner varje dag och att kunna gå ner till stranden när som helst. Får försöka överleva, men tror inte jag klarar det. Haha!

dagens .. ?

dagens outfit: jeansleggings, pros tjocktröja, grått linne och svart t-shirt.
dagens beetende: hm, glad typ, eller har humörsvängninar idag.
dagens önskan: att han ska komma? (a)
dagens längtan: han!
dagens saknad: han, kusin och feffe
dagens väder: rengggg
dagens känsla: småkär´?
dagens oro: hm venne.
dagens mat: köttbullar och potatismos!
dagens smink: mascara, vit kajal, foundation, coverstick
dagens älskling: kevin! :)
dagens spel: nått på mobilen 
dagens bästa: inget
dagens inte vill: gå till skolan imorgon
dagens frukt: apelsin
dagens hjälte: kevin?
dagens sämsta: typ allt ..
dagens roligaste: hm, jennifer.
dagens travel: till köket
dagens vill: ha honom :D

Förlåt, dålig uppdatering ..


Igår uppdaterade jag inte. Kände ingen ork, tänkte blogga men hann inte med det. Först när jag kom hem så blev det att äta, övningsköra lite moppe sen skulle jag lägga mig en stund vid sju och kolla på Simpsons, men somnade ist och vaknade vid nio, två timmar senare. Kände mig superpigg då och satte mig en stund med datorn i knät, sen började jag bli trött igen, så jag tänkte att det kanske är bäst att jag lägger mig så jag kan somna, men gick fan inte, somnade inte fören .. hm, halv 3 inatt? Var verkligen superdöd på morgonen, men pallrade mig upp och åt lite frukost, satte i löshåret sminkade mig och sen fick vi snabba oss till bussen för att jag tog för lång tid på mig. Heheh, menmen .. Bussen kom ändå senare än vanligt så det var ganska bra. Åkte till skolan och det var faktiskt en rätt bra dag, kände mig fortfarande skittrött men försökte koncentrera mig så mycket jag kunde och verkligen försöka att inte somna. Men sen somnade jag nästan på son? Hm? ;s Sen hade vi håltimme och jag och Jennifer köpte oss varsin glass och satt i korridoren och pratade. Sen kom Zana och vi hade en mysig stund med massa prat, om killar alltså! ;) Sen blev det musik och sist engelska, och sen slapp jag åka buss hem idag, för skönt. När jag kom hem så prövade vi våran nya sodastream och sen blev det att äta, sen låna jag min brors moppe och tog mig ut på en åktur. För kul och härligt är det att bara köra omkring här på grusvägarna och bara tänka genom allt? Sen åkte jag hem och slängde i mig två mackor och tog datorn i knät och lade mig här, och just nu sitter jag och skriver blogg. :))

Imorgon blir det nog ingen skola, tror jag börjar få feber eller så är det nerverna, men vi får faktiskt se hur jag gör. Ska försöka mig på att göra en ny header? Tröttnat på denna, igen .. Haha, men vi får nog se senare. Nu ska jag kollade på family guy och sen kanske försöka kirra en ny header som sagt, hare trevligt. Puss!


Nu är det dags igen!

Hej där. Vet att jag skrev i förra inlägget att jag skulle börja blogga igen men har glömt bort bloggen och allt helt. Har helt enkelt haft alldeles för mycket att göra att bloggen fick ligga i papperskorgen. Men nu är den uppe och jag ska börja igen. Saknar att skriva vad som händer och har hänt under dagen. Men nu ska jag börja igen! Och veeerkligen försöka uppdatera så mycket jag kan. Sitter här med ansiktsmask nu och den är kall? Hm, lite konstigt i och med att dom brukar vara varma? Det svider lite oxå, men jag överlever nog. Emma var här idag, vi färgade mitt hår och det var super, och nu kan jag börja ha i hårförlängningen igen. Skitbra! Imorgon börjar skolan igen, fyfan. Orkar inte med skiten, uuuusch och fy. Men nu börjar klockan ticka mot halv så jag ska tvätta bort ansiktsmasken och sen lägga mig i sängen och kolla parlamentet. Sen blir det nån film och sen slagg. Bloggar nog imorgon. Puss!


Bjuder på en stor bild på mig med hårförläng. i! :) Vart det bra?


HEJ IGEN! :D

Nu är jag igång igen. Kanske inte alltid blir daglig uppdatering men ska verkligen försöka så gott det går! Sitter i mediateket och håller på med boken om mig! Går inte bra eftersom jag är dum och glömmer allt hemma, så jag inte vet vad jag ska skriva om? Aja, får plugga som sjutton hemma. Föresten slitar vi ett idag och jag slutar nu! Bloggar nog när jag kommer hem. pösssss

RSS 2.0