mys med min baby ikv

snart åker jag till min bästa. blir myskväll med min baby ikväll antar jag. hihihih


freeeeeeeeeeedagsmys!

kom hem för en stund sen från min älskling. nu ska jag ta och fixa mig lite smått, sen drar jag vidare och hämtar ellinor! sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. blir nog att dra ner till sjön där folk håller till och grilla vilket låter som en ganska bra ide. solen är ju framme trotsallt, lite småkyligt men man överlever.

nu blire fix


måndag



ingen skola idag då som sagt, så legat hemma och sovit nästan hela dagen. baby kom hit vid 3 halv 4? sen drog vi vidare till honom, bakade chokladbollar och hade det mys, sen vart det stan en stund och träffa trevligt folk. nu är jag hemma, eller ja.. vart det ett bra tag, någon timme eller något sånt. nu ska jag faktiskt sätta på en film och sova. ska ju till vårdcentralen imorgon, eller till labbet för att ta prover. känns ju inte så kul, menmen..
puss


00.39

gjorde om bloggen lite.. kändes som att det behövdes, vart inte direkt så jätte bra, men det får duga för min del. nu blir det att sova, vart lite sent idag, fast spelar inte så stor roll för ska ju inte till skolan imorgon. sjukt skönt!
godnatt

du är allt & lite till



inte ens ord kan beskriva min kärlek till dig. varje gång jag ser dig eller är nära dig, så inser jag hur mycket jag verkligen älskar dig! du är min livskraft och jag skulle aldrig klara mig utan dig. du är den bästa jag vet, och jag vet att du är den rätta! allt jag gör med dig känns så rätt. du & jag känns så rätt. endel motgångar men det löser sig alltid, right baby? du är allt för mig. en sekund utan dig känns som en evighet! när allt är som mörkast är du mitt ljus i mörkret, mitt ljus genom livet. du är verkligen obeskrivlig gubben, men huvudsaken är att du vet att jag älskar dig, oavsett vad!


försöker


i love you


empty

tom på ord, tom på känslor, tom på allt. fyfan, ett litet snesteg och allt rasar. ett litet steg för långt ut och man ramlar. ramlar och faller, faller så jääävla långt att man inte längre vet vad man vill, vad man ska göra eller vad man ska tro. inget är okej, inget är som vanligt! inget är bra. jag borde inte finnas!
allt skiter sig alltid, don't worry! livet går vidare.. MEN TÄNK OM DET INTE GÖR DE DÅ! jag klarar inte mera.. detta fungerar inte, min kropp säger nej. nej till allt, nejnejnej! det går inte, DET GÅR INTE! åh, jag klarar inte detta!
att känna att den man älskar inte finns, inte längre. att den man älskar sviker och bedrar. fyfan
jag orkar inte! men allt blir bättre med tiden, och vet du vad älskling? om jag har dig, så klarar jag allt.. ALLT! utan dig, rasar allt samman, till små sandkorn i en öken. där skulle jag ligga, JAG utspridd över en jävla ööööken, som små sandkorn.
tack för att du finns, tack för att du inte ger upp direkt jag beter mig som jag gör! tack för att du älskar mig för den jag är


14 maj

freeeedag nu! fast.. har ju haft helg sen i torsdags, eller egentligen onsdag för mig för var till vårdcentralen så slapp skola helaaaa dagen! sen var vi ju lediga igår, och idag är det klämdag så lediga idag med, vilket känns superskönt. ska snart hoppa in i duschen och fixelitrixa lite oså.. sen vid 5 kommer feffe baby hit och då får vi se vad kvällen har att bjuda på. måste hinna träffa min älskling oxå, han var ju här i morse men sen åkte han och jobba så känns tomt... måste ju faktiskt träffa honom, för det är 1 månad idag. hihi, puss!


10 maj

kl är typ tio i nio... jag ligger typ och halvsover vid datorn, inte bra! måste hålla mig vaken för kl 9 slutar baby jobbet och då ska vi ses en stund.. hihih!
idag har jag vart med malvis & pellan! askalas. trevligt vare, love my girls! sen har jag och annica vart ute och åkt moppe, även tone och feffe åkte med på varsin moppe! moppeeeegirls you know.
nu ska jag sätta upp håret, göra mig pigg sen vänta på att tiden ska gå! PUSS


bara för att

 


HEEELG ♥

äääntligen helg! vilket känns superbra.. kvällen kommer spenderas med mina brudar, även emme, som är otroooooligt saknad. hihih kommer bli askalas, bara chilla och prata ut och ha det mys, med pizza och allt trevligt! nu ska jag iallfall göra nudlar, sen ska jag börja fixa mig så att jag hinner till 7! puss


torsdag

hade studiedag idag, vilket var riktigt skönt! baby sov hos mig inatt, sen åkte han till jobbet, då sov jag några timmar till sen gick jag upp i hyffsad tid för att åka till uppsala och hämta philip. bilresan var ju lång och tråkig, men trevligt iallafall. oliver var här en stund nyss, men åkte hem igen en stund, men han kommer snart tillbaka, då ska vi nog ut en stund, sen blir det att gå och sova. skola imorgon, men bara en dag sen helg! måste föresten plugga ikv oxå.. kemiprov imorgon, vilket inte kommer gå så bra kan jag tro. menmen, det visar sig. nu ska jag ut en stund och prata med feffe eftersom min baby är så JÄVLA seg! puss

to good to be true

hemma nu från min sötnos. har kollat film och haft det mys. nu är jag hemma som sagt, ska sätta mig med det där jäääävla rotationsarbetet som är till hemkunskapen. extremt jobbigt, men malva är min hero så får smygkika lite på hennes häfte. jättegulligt ♥ nu måste jag nog sätta i gång, ska plugga snabbt för om jag snabbar mig så hinner min sötnos komma hit och sova med mig! myspys.. därför lär jag sätta igång! puss


20.25

sitter hemma nu. vart ute med khuaniz, träffade även på feffe och olivia baby som var otroligt saknad. hur mysigt som helst vare, satt ute i vårsolen ett tag och käkade glass och bara pratade och pratade, vilket behövdes märkte vi nog alla. hemma nu iallafall, väntar på att oliver ska sluta jobbet, sen ska jag nog träffa honom en stund. sent blire, men värt det! mår iallafall bättre nu, vilket känns toppen. har inte tid med att vara sjuk nu, nej fifan. skolan måste skötas dom sista dagarna i skolan nu, bara någon månad och nåra dagar kvar, vilket känns helt underbaaaart! längtar efter ett sjukt bra sommarlov som kommer bli helt sjukt bra med massa bra folk! hihih, nu ska jag iallafall måla naglarna och vänta på att klockan ska bli 9.





sicksicksick




sjuk som fan känner jag. illamående och en spänd nacke som betyder huvudvärk till tusen, vilket gör att jag knappt klarar att prata för får ont i huvudet av min egen röst. deprimerad oxå, mest stress och oro. fyfan, nu ska jag lägga mig i sängen och sova, sova hela livet..

saknar min älskling


bv ! ♥

malva andersson!
finns inte ord för hur jääävla bra du är. en bra vän som funnits för mig hur länge som helst, en vän jag fortfarande är lika bra vän med som för flera år sen. jag älskar dig så mycket att inte ens ord kan bekskriva. kan inte förstå hur det kan finnas en sån bra vän som du. alla underbara stunder vi haft tillsammans, tack för dom hjärtat! jag känner mig stark när jag vet att jag har dig vid min sida, stark nog att klara av allt. och jag hoppas du vet att jag finns för dig oxå, i alla lägen, hjärtat! alltid, finns alltid om du behöver prata, en axel att gråta mot eller bara träffas och bara vara. du är min allra bästa vän, som du alltid kommer vara, no matter what. du är den som stöttat mig genom allt, allt svårt och allt jobbigt. den som alltid stått kvar och visat att du funnits! tack baby!!!!!
 åh, jag är så jävla stolt över dig, gumman. att du är så jävla stark och klarar allt, även fast det blir vissa motgångar. men ingen är starkare än dig, för du är så sjukt jävla stark! du är typ superwomen. men jag vill att du ska veta, att jag älskar dig mer än allt och finns för dig i alla väder, dygnet runt. alltid malva, alltid! du är bäst, glöm aldrig det


aldrig utan dig ♥


jag älskar dig mer och mer för varje dag ♥


nothing on you

valborg vart toppen great fabulous! helt sjukt kul, det jag minns ivf. lördagen spenderades med min älskling, sovit med han hela helgen så inatt kommer det bli tomt..
vaknade iaf upp hos baby idag, åkte ner på stan och träffade zana och feffe en stund, satt ute och pratade i det underbara vädret! helt amazing. nu ska jag fixa håret lite sen ska jag faktiskt träffa min baby!
pusspåt


just nu


RSS 2.0